Design românesc: 5 creatori de neratat la Made in Ro. Weekendul acesta.

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

made in ro

Dacă tot e frig, deci sigur NU plimbări prin parc, în locul clasicului refugiu la Mall, vă recomand să treceți pe la Impact Hub, la Timpuri Noi. E Made in Ro, târgul de designer organizat de Designist, unul dintre evenimentele acelea faine, unde vrei să ajungi nu doar pentru ce găsești acolo, ci și pentru atmosfera faină și oamenii și mai și. Eu îi vizitez de ceva vreme, pentru că selecția de designeri este mereu una faină și mereu găsesc ceva care mă surprinde.

Ceramică și decor

Ceramic Sparrow este unul dintre acele branduri de care te îndrăgostești la prima vedere. Îți face poftă de cafea și de ceai la infinit, iar lămpile de Crăciun sunt ge-ni-a-le! Pun câteva poze, dar nu mă credeți pe cuvânt, mergeți să-i vedeți live la Made in RO. 

made in ro

Mobilier din lemn

La Atelier Alboritm găsești mobilier din lemn. Superb de-a dreptul. Imaginile spun totul. Se potrivește unui stil minimalist, industrial, chiar și unui rustic reinterpretat. De ce zic chiar și? Pentru că da, lemnul în starea și forma modelată de Cristian Tudor duc cu gândul la rustic, dar este mult, mult mai mult de atât. Mi se pare o reinterpretare contemporană de excepție a acestui concept. 

made in ro
made in ro

Obiecte de iluminat printate

Ilumi.ro este new entry Made in RO. Produsele ce vin din Constanța sunt fabricate cu ajutorul imprimantelor 3D. Merită văzute, cu siguranță, mai ales dacă ești fan al stilului industrial sau dacă îți plac obiectele de design nu doar funcționale, ci și cu personalitate. 

Bijuterie cum n-ai mai văzut

Eu sunt mare fan Gruni. Încă de pe vremea când Livia Coloji nu-l numea așa. Bijuteria din ceramică, fină, cu adevărat specială, merită drumul prin frig până la Impact Hub. În decembrie trecut am luat de la Gruni prima pereche de cercei. Fără doar și poate cea mai apreciată din toată colecția mea (am o obsesie, deci e mare). 

made in ro

Design de purtat

LUWA este unul dintre acele branduri din fashion care te fac să te simți prețioasă, fără un motiv anume. Hainele din piele m-au cucerit, dar îmi place extensia către alte materiale. Ținute speciale? Well.. sigur nu te vei întâlni cu prea multe persoane îmbrăcate la fel. 

made in ro

Acestea fiind zise, vă las, mă duc la Made in RO, să văd live ce v-am povestit mai sus. See you there!

Share This Post!