Filme la care să te uiți în (mini)vacanță/weekend/după ce adoarme copilul

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

filme

Nouă ne plac mult filmele. Când vin bunicii în vizită, fugim la cinema. La restaurant putem ieși oricând, nu avem nicio problemă să mergem cu D. Așa că, ușor de dedus, avem și Netflix și HBO Go, timp ne lipsește, dar în rest avem de toate. Și pentru că nu e ușor să găsești rapid un film fain la care să te uiți, iată o (scurtă) listă:

Avengers: Endgame

E imposibil să nu fi auzit de acest film, ultimul din seria de 22 de filme Marvel, întinse pe 11 ani. Acțiunea filmului se petrece după ce Răzbunătorii au fost înfrânți de atotputernicul răufăcător Thanos, care – după ce a strâns toate cele 6 pietre ale infinitului – a decimat jumătate din univers, printr-un singur pocnet din degete. Împotriva lui se reunesc acum Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye – cei șase Răzbunători inițiali – cărora li se alătură Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket și War Machine.

Dacă sunteți fani, atunci trebuie să știți că filmul (care durează 3 ore și 1 minut) este al doilea din serie filmat cu camere IMAX. În întregime. Doar în sălile T-IMAX de la Cinema City, pe cele mai mari ecrane din țară, fanii Marvel vor avea o experiență de vizionare spectaculoasă și cu 26% mai multă imagine decât într-o sală standard. În mod normal nu mă impresionează aceste detalii, însă acesta e un film ce merită văzut în cea mai faină sală. 

Filmul rulează deja în cinematografe din 26 aprilie

Killing Eve

Am început să mă uit la acest serial de pe HBO GO datorită Sandrei Oh, pe care fanii Greys Anatomy o știu ca și Christina Yang. Apoi m-a prins. Parte din serialul încă ongoing s-a filmat în București. Veți recunoaște cu siguranță zona Obor. Dacă vă place să urmăriți filme polițiste, cu sânge pe pereți și criminale ciudate, e pentru voi acest film. Acțiunea este fantastică, SF chiar, însă intriga și întorsăturile de situație te țin în priză. 

killing eve
Killing Eve a ajuns la Sezonul 2 și pare să fie un succes

Grace and Frankie

Acesta este un serial pe care îl găsiți pe Netflix. De altfel, este un original Netflix. Mi-a plăcut tare mult, s-a terminat, deci puteți face binging cu el fără probleme. E povestea a două femei, de vârsta a treia, care află că soții lor… se iubesc. Deși nu se înghit, ajung să trăiască împreună, să pornească o afacere cu vibratoare pentru femeile de vârsta lor… e fun. Relaxant și simpatic din toate punctele de vedere. 

Două femei pentru care vârsta chiar e doar un număr…

Bodyguard

Te prinde, dar e suficient de scurt încât să nu ajungă să-ți controleze viața

Un alt serial de suspans, acțiune, conspirație. Îl veți recunoaște acolo pe Rob, din Game of Thrones. Un pic fucked up, un pic îndrăgostit, perfect pentru acest rol. Unul dintre acele filme pe care le vezi ușor, fără să te plictisești, deși știi că e o conspirație neverosimilă.

Pe urmele tâlharilor

Tot pe Netflix îl găsiți. Kevin Costner și Woody Harelson pleacă pe urmele lui Bonnie și Clyde. Foarte fain acest film, cu acțiune multă, dar mai ales un deliciu să-i urmărești pe cei doi jucât rolul unor polițiști texani pensionați. 

filme netflix
Geniali ăștia doi!

Voi la ce filme v-ați mai uitat în ultimul timp?

Share This Post!