#HyggeAcasă Ep.6: 4 kit-uri care aduc bucurie în pandemie

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

kituri bucurie în pandemie

Cu sau fără rimă, vă asigur: kit-urile acestea CHIAR aduc bucurie. Mai ales acum, când nu ne mai vedem cu prietenii la restaurant sau la cafeneaua preferată, când aniversările arată diferit, când pare că am încercat totul pentru a face timpul să treacă altfel. Nu ne plângem, noi avem un mic TRex care face ca timpul să treacă foarte repede. Dar cât de frumos a trecut în timp ce am testat unele kituri de mai jos cu el. Veți vedea de ce doar unele, promit.

Flori pentru că… flori

Am văzut cum a trecut mai bine de jumătate de primăvară de la fereastră. Au trecut magnoliile, zambilele, cireșii înfloriți și aproape s-a dus și liliacul. Fără să mai stăm să le admirăm în parc. Fără să mai venim cu brațele pline de flori de la piață. Pentru mine florile sunt un must. Înveselesc casa toată, dar mai ales pe mine. Le pun în bucătărie, în living, pe bibliotecă, pe biroul unde lucrez.

Așa că primul kit-bucurie în pandemie este cu flori. De la Purple Flowers. Care a făcut câteva kituri din acestea super simpatice, ușor de asamblat, pentru aranjamente florale, dar și pentru terarii, care țin chiar mai mult. Teoretic pot supraviețui ani, dar la mine nu prea… 

Cam așa arată minunatele kituri, cu prețuri mai mult decente:

Kitul meu de bucurie trimis de către talentatul Dhaniel Nora super rapid (durează maxim 4 ore livrarea comenzii în București) a arătat așa:

Bucurie în… bucătărie

Perfect pentru zilele acestea este și kitul pentru clătite de la Maison des Crepes. Sigur ați încercat clătitele cu o tonă de Nutella și cu fructe proaspete. De parcă ar mai conta ce e pe lângă Nutella. Sau clătitele cu cremă de mascarpone și afine. Sau, sau, sau.

Cum n-am mai fost la niciun restaurant de săptămâni multe, cum nici nu se arată această perspectivă curând, dar voiam să avem o zi specială, am comandat Family Pack cu Nutella, fructe de pădure și cine mai știe ce, că oricum noi asta am mâncat. Super simplu de pregătit (fără vase murdare, căci poți turna compoziția direct din sticlă), super spectaculos și super gustos. 

Aici m-am jucat și eu puțin, v-am zis că a fost cu bucurie (inspirată de Ruxandra, cea care a fondat Maison des Crepes și în care – se vede – a investit mult suflet – veți vedea și voi din prospețimea fuctelor, ingredientele speciale și mai ales din satisfacția pe care o veți avea la prima clătită):

Vin repede tare și, în plus, ajutați și un business local să supraviețuiască într-o perioadă ciudată și grea, comandând de la ei, chiar și aici. Și, beneficiul suprem: puteți mânca nu o porție, ci câte clătite vreți! 

Bucurie… la cutie

In a Box este un business care nu a fost nevoit să se reinventeze în pandemie, căci și până acum livra… bucurie la cutie. E un concept tare simpatic, de cadouri gândite cu sufletul. Așa cum zice Ina, fodatoarea, In a Box înseamnă cadouri lucrate manual de artiști români, în serie limitată. Selectate cu grijă pentru cel mai mic detaliu, oricât de simplu.

Dincolo de pachetele standard, disponibile pe site, poți combina diverse alte produse, adăuga cutiei-bucurie, în funcție de destinatar sau de ce-ți dorești tu să primești.

Bucurie în pandemie… la pahar

Știu că mulți duceți dorul unui pahar în oraș. Eu nu, dar mi-e dor de cocktailurile băute cu my #PRGirls – probabil singurele din tot anul. Momentul acela când se adună 4 pahare spectaculoase, pentru că fiecare comandă altceva, pe care le pozăm în fel și chip și apoi le bem până la fund.

Well, pentru următoarea întâlnire, care va avea loc pe zoom (denumire generică pentru un videocall), am putea încerca aceste combinații de la The date, conceptul lui Vlad Mihălăchioiu, unul dintre cei mai energici antreprenori pe care i-am cunoscut. 

bucurie în pandemie
Kit de bucurie, pentru adulți, cum ziceam mai sus.

Vouă ce v-a adus bucurie în pandemie? Ziceți repede, ca să ducem vestea mai departe și către alții 🙂 

PS: Dacă ți-a plăcut acest articol, îți recomand și: #HyggeAcasă Ep. 2: Cum să ai un balcon perfect pentru relaxare sau pentru a lucra

Și ceva la care merită să visăm: Primul loc în care voi merge când va fi trecut pandemia

Foto: Adobe Images, Arhiva personală

Share This Post!