Lista mea pentru 2019. A ta cum arată?

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Eu nu cred în a te apuca de tot feluri de lucruri de la 1. Sau de luni. Sau de la începutul anului. Totuși, uneori îmi iese. De exemplu, anul trecut, la 1 ianuarie, am început să fac sport. Mi-am descărcat o aplicație cu Yoga, pe care am dat vreo 50 de euro (ca să mă simt motivată) și m-am ținut de ea vreo două-trei luni. Apoi, din aprilie, am început să merg la sală. M-a ținut tot anul. Așa mi-am făcut curaj pentru un plan mai altfel pe 2019. Îl pun aici, ca să mă țin de el. 

Cu mine. Cu D. Cu cei din jur. Răbdarea nu prea a fost punctul meu forte. Iar acum, de când sunt mamă, îmi dau seama cât de important este să nu-mi ies din fire nici după al 6754-lea tantrum. Mă gândesc că am ajuns la vârsta la care ar trebui să învăț asta. Și mi se pare tare greu, așa că mi-am pus acest obiectiv pentru ianuarie, ca să nu mă demotivez. 

Simt nevoia să fiu mai creativă. Să fac lucruri care să-mi aducă satisfacții. Voi cum faceți să vă regăsiți creativitatea?

Asta îmi doresc de mult. Să călătoresc. Și nu cu un scop anume. Adică nu doar că vine concediul, că am treabă undeva sau mai știu eu ce. Pur și simplu să plecăm câteva zile undeva, fără presiunea de a face ceva anume. Să lenevim la o cafenea din Florența jumătate de zi. Să ne plimbăm cu trenul de la Bruxelles la Bruges și să decidem să rămânem peste noapte pe loc… Eh, vise. 

Un nou bilanț, în aprilie

Pentru mine, aprilie este o lună tare dragă. Așa că mi se pare perfectă pentru a schimba ceva. Pentru surprize. Pentru decizii. Pentru că mereu am luat decizii bune în aprilie. Iar cea mai bună a fost să spun DA.

Eventual în aer liber. Că e tare frumoasă luna mai, nu?

Vine vara și am de gând să merg la plajă cu costumul meu în două piese ultra fabulos cumpărat de Black Friday. Deci sigur va trebui să accelerez puțin. Azi, recunosc, n-am niciun chef de mers la sală. Dar mă voi duce. 

De ziua mea…

Am învățat că este mai satisfăcător să dăruiești decât să primești. Am un gând secret anul acesta, un plan mai special pentru timpul meu. Sper să-mi iasă.

Nu-i așa că vă este mult mai greu să legați prietenii semnificative de la o vârstă? Eu am descoperit însă că, deși am prieteni puțini și buni, îmi plac tare mult mulți dintre oamenii pe care i-am întâlnit în ultimul an. Ar trebui să renunțăm la ideea că suntem prea bătrâni pentru prieteni noi. Și să ne lăsăm purtați de val. 

Septembrie e luna lui D. Noi începuturi pentru mine. Noi idei. Sper că și fapte mari. 

Oh, da! Soțul meu nu știe, dar plănuiesc un me time. Adică două zile într-o tabără de yoga. Cred că octombrie este momentul perfect pentru a-ți face curaj să întâmpini iarna cu forțe proaspete. 

Ce bine e când Crăciunul nu mă supra-solicită. Cadouri cumpărate din timp, organizare la birou… Anul ce doar a trecut aproape mi-a ieșit. Sper că-mi voi perfecționa tehnica în 2019.

Crăciunul e perioada mea preferată din an. Sper să o petrec în liniște, alături de cei dragi. Acasă. În familie. Cu D. și C., cei mai importanți oameni din viața mea.

Acestea fiind zise, iată și urarea mea pentru voi:

Share This Post!