To Love. Alb-negru, combinația nemuritoare

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Dare to Rug alb negru

Ai spune că un decor aln-negru este plictisitor? Poate, dar te asigur că este o combinație mereu populară. Simplă. Sigură. Sofisticată. Ușor de aplicat. Nu doar în designul de interior, ci și în cel vestimentar. Așa că azi ne jucăm cu un moodboard alb-negru.

alb-negru

Am adunat aici cîteva dintre brandurile mele preferate. Pur și simplu nu am căutat ceva nou, ci am răsfoit site-urile pe care le urmăresc constant. De exemplu, fotoliul de la Studio32. Greu de integrat? Așa am crezut și eu până l-am văzut live prima dată. Și l-am încercat. Eram this close să plec cu unul acasă, noroc că pe moment nu mai aveau pe stoc mărimea dorită de mine. Că oricum loc în casă nu aveam. Rezumând, este un fotoliu tare fain, culoarea îl face mai ușor de integrat, iar câteva perne moi îl transformă într-un item extrem de confortabil. Ah, și există și în varianta pentru copii!

Printre crush-urile din această vară se află și Dare to Rug. Covoarele lor moi, speciale, le-am descoperit la un eveniment Design&After și de atunci nu-mi mai pot lua gândul de la ele. Acest model în special este în topul preferințelor mele. Celălalt e aici.

Undress și rochiile cămașă au fost în mare vogă anul acesta. Și sper să mai țină moda aceasta pentru că mi se par tare practice. De fapt, poate să nu țină. Îmi plac dincolo de tendințe. Geanta de la Desirette e a mea de …. când a apărut colecția respectivă. E primul lucru atât de shiny pe care îl am și o iubesc! E incredibil de versatilă și luminează orice ținută. Nu este deloc ostentativă. Ok, poate puțin, dar nimic care să te treacă on the bad side of fashion.

Farfuria Chicineta e pe wishlist de mult, trebuie să fac ceva în sensul acesta. Oricum, găsiți pe site veselă cu mesaje geniale, Oana este grozavă! Aparatul Krups te ajută să faci o cafea alb-negru… glumesc, desigur, însă e foarte fain. Și nici nu ocupă foarte mult spațiu, așa că e simplu să-i găsești un loc în bucătărie. Lampadarul este de la The Home, dar ce îmi place la el este postamentul de marmură. Înseamnă că nu se va răsturna prea curând. Iar la final am lăsat trusa de farduri de la Chanel, clasică pentru un machiaj alb-negru, adică smokey eyes.

Sper că v-a plăcut moodboardul de azi. Care este itemul vostru preferat?

Share This Post!

9 Comments

 • Daniela Oţet octombrie 20, 2017 at 2:55 pm

  Iubesc articolele tale!!!

  • DesignTherapy octombrie 20, 2017 at 9:18 pm

   Iti multumesc mult! <3

 • Raluca Brezniceanu octombrie 19, 2017 at 3:07 pm

  Imi plac lampadarele de acest gen, am avut unul in camera de hotel la Kronwell si imi venea sa fug cu el in brate :))

 • Iulia Negoescu octombrie 18, 2017 at 10:45 am

  Si mie imi place mult combinatia asta. In plus sunt disponibile foarte multe piese de mobilier si nu numai in aceste doua (non)culori! 😀

  • DesignTherapy octombrie 20, 2017 at 9:19 pm

   Asa e. Si mie mi se pare o combinatie reusita. Mai ales in interioare moderne, minimaliste.

 • Ramona Cervenciuc octombrie 17, 2017 at 7:05 pm

  Produsele de la The Home le ador la propriu! ??

  • DesignTherapy octombrie 20, 2017 at 9:19 pm

   Ma bucur 🙂 Am auzit ca deschid magazin nou 🙂

 • Carmen octombrie 17, 2017 at 12:23 pm

  Am pus Geanta de la Desirette pe lista mea de dorinte pentru Craciun. ? Poate vede Mosul articolul deschis pe laptop si vine chiar mai devreme :))

  • DesignTherapy octombrie 20, 2017 at 9:20 pm

   :))))) eu o am, sa stii. E comod de purtat (are vreo 6 feluri diferite) si e mai incapatoare decat pare.