To Love. Atitudine de prinţesă urbană

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Moodboardul de astăzi vine dintr-o întâmplare simplă. În anumite conjuncturi am putut observa că oamenii îşi doresc mai mult, dar se tem să facă pasul spre a şi avea mai mult. Aici mă refer fie la o ţinută mai îndrăzneaţă, un accesoriu mai special, o amenajare de „revistă”, o piesă de artă şi lista poate continua. Ne plac, le vrem, dar nu avem curajul să arătăm lumii că noi suntem şi aşa. Aşa că azi mi-am propus să ieşim din zona de confort şi să luăm atitudine. 

Totul începe cu ceea ce vrem să spunem despre noi atunci când ieşim din casă. Personalitatea exprimată corespunzător prin ţinută creează un efect wow. Care atrage priviri şi impune atenţie, respect. Ţinuta spectaculoasă este semnată de Larisa Dragna (1.), unul dintre designerii români pe care merită să îi urmăreşti, cu preţuri accesibile şi creaţii care dau dependenţă. Pe Larisa o găsiţi aici, dar şi în magazine, cum ar fi Band of Creators sau Dacia 24.

Dacă o ţinută întreagă ţi se pare prea îndrăzneaţă, atunci poţi merge mereu pe „mâna” pantofilor spectaculoşi. Nu degeaba se spune că perechea de pantofi potrivită îţi poate schimba viaţa, precum Cenuşeresei. Investeşte în ceea ce îţi place şi ce te caracterizează. Nu există pantofi prea preţioşi. Ci doar pantofi care te fac să te simţi ca un rockstar. Sau ca o prinţesă. Tu alegi ce atitudine vrei să exprimi. De exemplu, pantofii de la Jimmy Choo  (2.) au fost şi vor rămâne de referinţă pentru femeia care vrea să spună ceva fără cuvinte. Dar dacă nu vrei să investeşti 1.000 de euro într-o pereche de sandale, oricât de spectaculoase ar fi ele, ai şi variante autohtone. Cum ar fi aceste sandale aurii de la The 5th Element (2.). Costă 420 de lei şi le găseşti aici.

Accente aurii pentru casa ta

O ţinută spectaculoasă merită un decor pe măsură. Alege o piesă statement şi pentru casa ta, nu doar pentru ţinuta ta. Poate fi o canapea preţioasă sau un fotoliu în stil baroc (3.), precum acesta, de la Studio 32. Înainte de a spune că este prea pretenţios, mergi într-un showroom, aşează-te în el şi întreabă-te cum te simţi. Apoi decide dacă este stilul tău sau nu. Evident, acest lucru este valabil şi pentru o piesă în stil industrial, cum ar fi acest fotoliu (4.) de la Bloomingville, disponibil la Design&After la preţul de 2.284 de lei, pentru un fotoliu oversized sau orice altceva îţi face cu ochiul. Dacă însă stilul princess like ţi se potriveşte, fotoliul  Studio 32 este disponibil aici şi costă 3.855 lei.

Putem continua cu lampa de la Combic (5.), cu linii simple, fine, elegante şi o culoare regală. Zilele acestea sunt chiar reduceri la Combic, aşa că zic să daţi un ochi pe magazinul online aici.

Accesorii metalice, accente aurii, lucruri mai ales pentru suflet, nu neapărat obligatorii în casa ta întregesc peisajul. Cum ar fi o pereche de foarfece (125 de lei), tacâmuri aurii (591 lei) sau… un ananas (137 lei). Toate sunt disponibile la Design&After. (6.)

Lucruri pentru suflet. Şi atitudine potrivită

Un tablou este o alegere potrivită care merge mână în mână cu o atitudine încrezătoare. Îţi bucură privirea, te face să te gândeşti la lucruri frumoase. Eu am ales Sticletele Irinei Neacşu (7.) pentru că în engleză pictura se numeşte Gold Finch, însă găseşti la ea pe site o mulţime de lucruri frumoase. Sticletele poate fi achiziţionat pentru 94 de euro de aici.

Aş mai adăuga aici ceva pentru suflet. Un tratament anti-aging care să conserve încrederea în tine. Pentru că, să recunoaştem, este foarte important ce vedem în oglindă. Am ales azi tratamentul premium de la Lierac (brand franţuzesc de dermatocosmetice), dar asta doar pentru că l-am testat şi ştiu că funcţionează. Îl găsiţi în reţeaua de farmacii HelpNet (8.).

Share This Post!