Mind & body therapy: unde te relaxezi ca în vacanță fără să pleci din București

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Începutul de an a fost mai solicitant (psihic) decât mă așteptam. Și nici nu s-a terminat ianuarie, că deja mă gândesc la concediu și relaxare. Așa că am început să caut alternative la îndemână. Așa mi-am amintit de un loc pe care l-am vizitat de câteva ori și, de fiecare dată, ne-am promis că ne vom întoarce doar în 2. Sau cu prietenele bune, pentru o zi (sau măcar jumătate) de relaxare to-ta-lă! Știți despre ce loc vorbesc?

Trei milioane de români, adică aproape 1 din 5 români care locuiesc în țară, și un milion de turiști străini au vizitat Therme în cei patru ani de la deschiderea complexului termal din nordul Bucureștiului. Capitala este astfel, de 4 ani, pe harta europeană și mondială a turismului de wellness și relaxare.

Therme este cel mai mare centru de relaxare și wellness construit greenfield din Europa, dar și cea mai exotică destinație din România 365 de zile pe an. Peste 25 % dintre clienții centrului vin din țări precum Italia, Bulgaria, Israel, Marea Britanie, Germania sau SUA.

În cei patru ani de activitate, Therme a pus la dispoziția clienților opt extinderi și noi facilități: un nou corp de 4.000 mp – Galaxy Relax, cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands of Therme, cu o suprafață de 30.000 mp, două parcuri tematice cu o suprafață de 10.000 de mp și 20.000 de plante (Feng Shui și Pangeea, unice în Europa) dar și un restaurant-concept care include 12 stații de live cooking și 5 zone de influență culinară,  inspirat din viața exploratorului german Alexander von Humboldt. 

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, având o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor.  Cu cele peste 880.000 de plante, pe o suprafață totală înverzită de 18.000 mp, la Therme București se află cea mai mare grădină botanică de interior și exterior din România. Vizitatorii pot admira peste 3.000 de arbuști și mii de orhidee la interior, dar și 1.500 palmieri, care la rândul lor, reprezintă un alt superlativ – cea mai mare plantație de palmieri indoor de pe continentul european.

Cele trei restaurante Therme, The Mango Tree, Humboldt și Greens au o capacitate totală de 800 locuri și oferă o incursiune în lumea experiențelor culinare exotice. Therme București pune la dispoziția clienților produse proaspete, zi de zi, de cea mai bună calitate și preparate din bucătăria asiatică, mediteraneană, americană, etc.

City Break la Therme

Românii care își doresc o vacanță exotică, în orice anotimp, se pot bucura de singura desigur, Therme, ca și cum ar pleca într-un concediu obișnuit. Christian Tour, cel mai mare tour-operator autohton, și Therme a lansat la sfârșitul anului trecut pachete speciale pentru turiștii din afara Bucureștiului, care își doresc un city break de relaxare cu servicii unice. 

Pachetele sunt dedicate familiilor, cuplurilor și tuturor celor care își doresc să se deconecteze de la ritmul cotidian și să se relaxeze într-un loc unic pe continent. 

Turiștii au posibilitatea de a-și personaliza pachetele, având mai multe opțiuni de plată disponibile, inclusiv cu tichete de vacanță. Ofertele cuprind cazare la hoteluri de top din București și acces la Therme,  unde pot alege atât distracția în familie, cât și relaxarea și răsfățul în piscine, saune tematice și peste 40 de activităţi zilnice de wellness: show-uri Aufguss, peeling, aqua gym, aqua fun, yoga sau pilates. 

Hotelurile incluse în acest moment în ofertă sunt Complex Herăstrău, Arc de Triomphe, Lido by Phoenicia, Ibis Gara de Nord, Ibis Erbas, Domenii Plaza, dar pe parcurs li se vor adăuga și alte unități de cazare. La cerere, turiștii pot beneficia de transport de la hotel la Therme și retur cu shuttle bus sau mașini electrice cu șofer Memento Green. Pachetele turistice pot fi achiziționate de pe christiantour.ro, din rețeaua Christian Tour și din agențiile partenere. Acestea pot fi achitate și cu tichetele de vacanță.

Voi ați fost la Therme?

Share This Post!