Orice copil este un artist până i se spune contrariul

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

#babydragon a avut un weekend plin de premiere. Pe lângă faptul că a ajuns în Vama Veche, că a petrecut prima noapte cu bunicii, a desenat! Singur, din proprie inițiativă, s-a desenat pe el. Apoi pe tati, pe mami, pe maman – mamaia, apoi pe iaia – bunica. Și atunci mi-a părut rău că nu e suficient de mare să deseneze pentru un concurs despre care am aflat de curând. Nu un concurs, un super concurs! 

Simpaticii de la City Grill Kids au decis să facă și ei ceva care să marcheze Centenarul Marii Uniri. Mi-a plăcut că s-au axat pe copii, recunosc. Concursul “Istoria celor mari, desenata de cei mici” ii invita pe copii sa reinterpreteze in stil propriu evenimente importante precum incoronarea Regelui Ferdinand, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si inaugurarea Palatului Telefoanelor sau prototipul primului elicopter lansat de Traian Vuia.

Concursul se imparte pe doua categorii de varsta: 6-10 ani si 11-14 ani. Desenele, pe una dintre cele 6 teme propuse, pot fi inscrise online, pe platforma dedicata acestui concurs, pana pe 30 septembrie. Desenele pot fi create cu orice tip de instrumente pe care le prefera copilul cum ar fi: creioane colorate, acuarele, carioci, creta si pe orice tip de material pentru desenat: hartie, panza, lemn, sticla, carton, tabla, ciment.

Atentie! Se ia in considerare originalitatea, asa ca lasati-l sa deseneze orice ii trece prin cap, doar sa respecte tema. Orice copil este un artist, cum spuneam si in titlu!

Super-premii!

Premiile, in valoare totala de peste 10.000 de lei, vor fi acordate pentru fiecare dintre cele doua categorii de varsta si constau in:

Locul 1: voucher Pegas 1.200 lei + voucher 1.000 pentru aniversarea zilei de nastere in oricare restaurant din Grupul City Grill

Locul 2: voucher Pegas 1.000 lei + abonament de 1 an la Grand Entertainment Cinema&More Baneasa Shoping City

Locul 3: voucher Pegas 800 lei + voucher 8 lectii de inot la World Class

Mai multe detalii despre concurs aici: http://blog.out4food.ro/home-event

Vă las o fotografie cu opera lui D. Așa-i că ar fi câștigat la originalitate?

desen

Foto: Pexels, arhiva personală

Share This Post!