Primul Anger Room din București. Un loc de-a dreptul terapeutic

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Break Room

Vi s-a întâmplat vreodată să vă enervați atât de rău încât să vreți să spargeți tot ce vă iese în cale? Eu da. Și am avut ceva victime: vreo două pahare și chiar și un ecran de laptop. Da, nu a fost foarte smart, dar, în apărarea mea, eram mai tânără. Acum, dacă ar fi să vreau să repet experiența, aș merge la Break Room. E primul anger room din România, o metodă eficientă și ieftină de a scăpa de stres fără consecințe și regrete. Practic, mergeți să spargeți obiecte într-un mediu controlat plătind muuult mai puțin decât dacă ați sparge ceva prin casă.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că îți dorești o experiență la anger room. Din păcate, Break Room s-a închis acum ceva timp, însă au apărut alternative la fel de simpatice. Printre ele sunt Smash Ville – un concept asemănător, dacă nu identic, însă într-un setting diferit, și Rage Room – parte a unei experiențe dedicate celor care organizează o petrecere a burlacilor/burlăcițelor. SmashVille care este un anger room în toată regula se află în sectorul 6 din București și oferă experiențe pornind de la 50 de lei pentru 15 minute de furie oarbă exorcizată de oricine are nevoie. Poți merge aici alături de prieteni sau singur. Detalii aici.

Pentru detalii și rezervări la Rage Room, puteți intra aici. 

Ce este un anger room? 

BREAK ROOM este un loc în care poți să te distrezi sau chiar să scapi de stress, distrugând obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porțelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neașteptate, dar care se sparg spectaculos. Toate acestea se întâmplă într-un mediu controlat, fără nicio consecință, în deplină siguranță. Scopul final este distracția, relaxarea, mișcarea.

Cum funcționează Break Room?

Break Room București este de fapt o hală industrială, cu trei spații delimitate, unde aveți la dispoziție:  electronice mari și mici, obiecte de bucătarie, lucruri de prin baie, sticlă, ceramică sau porțelan. Dar și trei tipuri de “arme”, la alegere: bâtă de baseball, baros, rangă.

Break Room

Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) și ajung la 80 de lei sau 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecție (halat, ochelari, mănuși). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute.

Pentru 20 de lei în plus, puteți opta pentru imortalizarea experienței (da, să recunoaștem, și material de share-uit în social media): film slow motion (10 secunde) + 3 fotografii care documentează experiența.

Break Room

Cum ajungi la Break Room?

Primul Break Room din România se află pe platforma industrială Industria Bumbacului, pe Splaiul Unirii 160 (lângă stația de metrou Timpuri Noi). Programul este de luni până vineri de la 19.00 la 22.00 și în week-end de la 12.00 la 22.00. Rezervările de fac pe mail, la vreau@breakroom.ro.

PS: Nu vă gândiți că mergeți și vă puneți pe spart. Înainte de a intra în anger room vi se va face un instructaj. În plus, mi se pare foarte fain că Break Room se oferă să ridice gratuit obiecte de care nimeni nu mai are nevoie, găsindu-și astfel și materie primă pentru clienți.

Break Room

După spargere, toate resturile se reciclează selectiv. “Încurajăm ordinea în casele și în mințile oamenilor, așadar, dacă primim cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, le ridicăm gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și în general orice poate fi spart și apoi reciclat” – așa sună apelul la responsabilitate față de mediu făcut de fondatorul Marius Neagoie.

PS2: Marius Neagoie are 33 de ani și este arhitect 🙂

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să citești și Casele din Paradis, proiectate de arhitecții români de la Pick Two Studio: cât de costă să trăiești aici

Share This Post!

17 Comments

 • Andrea Chitic mai 4, 2018 at 3:03 pm

  Știam de acest fel de descărcare, din afara țării. În nu mai știu ce țară, pleacă oamenii câte un weekend întreg într-o pădure și stau acolo și țipă, urlă, fac ca toți dracii, ca să se descarce… Eu nu am nevoie de așa o cameră și sper să nu am niciodată. 🙂

 • Simona Tinca mai 4, 2018 at 8:45 am

  O wow, mi-ar prinde bine o vizita la un astfel de loc.

 • Simona mai 3, 2018 at 9:18 pm

  Nu am mai auzit de anger room! Pare interesant conceptul!!

 • Rokolla mai 3, 2018 at 9:08 pm

  Mai citisem acum ceva timp despre un astfel de mod de relaxare. Eu nu-l prea inteleg. Poate pentru ca m-am obisnuit sa ma descarc intr-un alt mod

 • Daniela Oţet mai 3, 2018 at 8:16 pm

  Vaaai. Ce tare!!! Mi se pare superba ideea. Multumim ca ai ales sa ne faci cunoscută aceasta camera.

 • Miss R mai 3, 2018 at 7:57 pm

  Vaiii, cat de tare este ideea :)) parca simt si eu uneori nevoia sa ma descarc astfel

 • Natalia mai 3, 2018 at 7:05 pm

  Imi place ca romanii incep sa vina cu idei creative si interesante. Mi s-a intamplat si mie nu zic, dar era bine sa fie aproape de casa sa fug repede?

 • Butterfly mai 3, 2018 at 6:29 pm

  Foarte tare ideea, eu nu simt nevoia sa sparg nimic dar probabil ca sunt persoane amatoare. 🙂

 • Ioana S. Pavel mai 3, 2018 at 4:57 pm

  WOW! Cineva a speculat treaba asta cu nervii, frustrarile si refularile si a pus pe picioare o afacere care cu siguranta va deveni profitabila! Nice!

 • LacraRevs (@LacraRevs) mai 2, 2018 at 10:18 pm

  Foarte bună ideea!! Felicitări celor care au pus-o în practică! Cred că toți avem nevoie de așa ceva la un moment dat!

 • Irina mai 2, 2018 at 8:25 pm

  Tare. Nu sunt din București, că altfel se găseau obiecte care trebuiau să fie sparte.

 • Adn de Femeie mai 2, 2018 at 8:00 pm

  Daaaaaaaa, îmi place mult ideea acestei camere ? tare as vrea sa am una și la mine în oraș. Dar sigur nu o voi rata pe aceasta când ajung în București ?

 • Emilia mai 2, 2018 at 3:59 pm

  Ce idee inedita. :)) As vrea sa ajung si eu acolo.

 • Cristina Barbieru mai 2, 2018 at 1:26 pm

  Auzisem despre camera asta la radio si mi se pare o chestie super tareee!

 • oana mai 2, 2018 at 1:09 pm

  Foooooarte tare, aveam o vreme cand as fi mers zilnic :))))), acum sunt ZEN :)))

 • Ingrid aprilie 29, 2018 at 7:48 am

  Tareeeeee! ?????