To Love. Atingeri solare, în stil minimalist

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

stil minimalist

Săptămâna aceasta a fost îngrozitoare din punct de vedere al temperaturilor, aşa că de câteva zile nu-mi iese din cap un moodboard plecând de la galben. Aşa că iată-l, integrat în rubrica săptămânală „de iubit”. Şi pentru că galbenul, soarele, este suficient de puternic încât să capteze atenţia, l-am îndulcit cu câteva element de stil minimalist. Stil care trece de designul interior şi se reflectă în îmbrăcăminte, make-up şi nu numai. 

stil minimalist

  1. Fotoliu Kika în stil minimalist

Aşa cum spuneam, am plecat de la atingerile solare. Aşa că am ales acest fotoliu superb, care mai este şi la reducere. Îl găsiţi la Kika la preţul de 1.444 lei. Poate servi lejer drept piesă accent într-un living, alături de o canapea gri de exemplu. Sau poate fi un fotoliu potrivit pentru citit, aşezat lângă fereastră. Eu nu l-aş ocoli nici în dormitor, chiar dacă este o culoare puternică, lângă o măsuţă de toaletă în ton neutru.

2. Rochie – cămaşă COS

Şi ce se potriveşte mai bine unui stil minimalist dacă nu o ţinută lejeră? Cum ar fi această superbă rochie din bumbac satinat de la COS. Dacă nu aţi auzit până acum de brand este pentru că nu e chiar atât de uşor de găsit la noi, deşi este segmentul de lux al cunoscutului şi omniprezentului H&M. Totuşi, de ceva timp, este disponibil şi la noi online, chiar dacă există un număr limitat de modele, aici.

3. Pantofi Sepala

Pantofii semnaţi de Mihaela Glăvan sunt unici. Chiar dacă sunt produşi în serie, sunt uşor de recunoscut. Stilul inconfundabil vine natural pe anumite persoane, în timp ce pe altele nu se poate adapta nicicum. Prin urmare, dacă eşti o nonconformistă, îţi plac şi porţi cu lejeritate ţinute creative, atunci iată pantofii care se potrivesc. Am ales acest model pentru a „stinge” puţin din focul galbenului cu un albastru pudrat. Tare frumos! Pantofii sunt disponibili  aici şi costă 700 de lei.

4. Pernă de la Iooi.

Tare-mi plac. Iar roşul acesta motivaţional se potriveşte oriunde. Şi mai ales aici, când vorbim de soare. O găseşti aici.

5., 6. Chestii faine de la The Home

… care are şi reduceri în perioada aceasta, aşa că este la fix. Aici avem un suport pentru umeraşe în acelaşi stil minimalist care, important, are şi un suport de pantofi, genţi sau ce îţi mai doreşti. Costă 2.140 de lei şi poate fi comandat aici.  De asemenea, aş asorta şi câteva umeraşe haioase. Aşa, de vară. Setul de trei bucăţi colorate costă 34 de lei şi îl găseşti aici.

7., 8. Frumuseţe naturală de la Soleshop

În aceeaşi idee minimalistă nu pot să nu vă recomand ceva ce va fi mereu pe lista mea scurtă de cumpărături. Şi anume produsele Balmain pentru păr. Kitul acesta care conţine un spray pentru texturarea părului este genial. Chiar îţi poţi coafa părul mult mai repede şi mai uşor. Portfardul este elegant şi rezistent. Am două, deci ştiu. În ceea ce priveşte mascara, pot spune doar că merită încercată. Le găsiţi aici şi aici la preţurile de 119 lei, respectiv 135 lei.

9. A final touch de la Marionnaud

Sunt de mulţi ani fan Lancome în ceea ce priveşte paleta de farduri. În continuare le folosesc cu plăcere, deşi, sincer, partea cu fardatul cam lipseşte din rutina mea zilnică. Însă în acest moodboard de stil minimalist, culorile acestea vin mănuşă. Le găsiţi la Marionnaud şi au şi reducere câteva palete de la Lancome. So enjoy!

Sper că v-a plăcut moodboardul de astăzi. Şi dacă da, ştiţi deja, sharing is caring!

 

 

Share This Post!