Terapie de primăvară. X lucruri necesare

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

În primul rând, să știți că n-am greșit când am zis X lucruri. N-am vrut să pun o cifră anume pentru că fiecare femeie are propriile nevoi, propriul ritual. Sau terapie, dacă vreți. Dar ați înțeles ideea: e un articol cu recomandări, un fel de must-have pentru primăvara ce tot încearcă să vină. 

1. Haine noi

Am ales aici o rochie din colecția nouă Framboise. Recunosc, colecția de toamnă-iarnă nu a fost pe gustul meu. Dar colecția astaaaa, e ceva special. Îmi plac liniile, culorile, versatilitatea. Merită să le călcați pragul, fie și doar virtual.

2. Bijuterii

Ce terapie ar fi asta, fără bijuterii? De curând, am fost la lansarea oficială a noiilor colecții Pandora. Pandora Shine și Pandora Bee sunt senzaționale. Eu sunt un fan moderat al brandului, dar colecțiile din această primăvară sunt miere pentru suflet. E imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă, mai ales că vorbim de o varietate generoasă de produse. Preferatele mele sunt brățara cea nouă, care e ceva mai flexibilă decât cele clasice, orice cu albine și inelul-coroană. Ah, și cerceii-coroană. Mă rog, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, vedeți drăgălășeniile aici.

terapie de primavara

3. Pantofi&genți

One can never have enough! Eu așa zic. Glumesc. Nu sunt adepta consumului fără cap. Prefer să am 3-4 genți faine, de calitate, din toate categoriile, și pantofi… mai mulți. Noua colecție de la Mihaela Glavan este tare faină, chiar merită să investiți în ceva de calitate. Pentru că știți pantofii mei roșii care atrag multe like-uri? De la Mihaela Glăvan sunt! Stiletto, comozi și care nu pot trece neobservați. Investiție, cum ziceam! Și dacă vă faceți griji pentru spațiu, aici aveți un articol despre organizarea pantofilor.

4. Beauty products

Le-am lăsat la final dintr-un motiv simplu. De când am descoperit TopLine Shop, stau non-stop pe site. Găsești aici orice, fie că ai nevoie de home products, fie că ești profesionist. Eu am început să folosesc produsele MoroccanOil. Sincer, nu așteptam mare lucru de la ele. De obicei, reclama este invers proporțională cu calitatea produsului. De data asta nu a fost așa. Ador șamponul pentru volum, dar și celelalte produse pe care le folosesc. Și dacă tot suntem în zona aceasta, cred că zona de beauty poate fi considerată o ramură de terapie. Produsele te ajută real să treci de la un sezon la altul cu zâmbetul pe buze. De grija celulitei, eu am început să folosesc Guinot. Nici de riduri nu mă plâng, așa că a fost o comandă mai mare. Până acum, rezultatele sunt satisfăcătoare, vă mai țin la curent. Și dacă tot sunteți aici pe site, puteți comanda și farduri, rujuri și o mulțime de alte chestii de beauty, pe care eu nu prea știu să le folosesc.

So, sper că v-am fost de folos. Voi cum vă pregătiți de primăvară?

Share This Post!

7 Comments

 • Didi martie 28, 2018 at 2:48 pm

  Pandoraaaaaaa! Doamne, sunt in stare sa cheltuiesc sute de lei la ei in magazin. De asta si evit sa trec pe acolo mai des de o data pe luna. Ce misto sunt albineleeeee! Vreaaaauuuu!

  • DesignTherapy martie 28, 2018 at 2:50 pm

   Mda, I know the feeling. Si eu ma feresc. :)))) Dar albinele, oh, albinele!

 • Simona martie 28, 2018 at 2:47 pm

  Misto Moroccanoil, eu il folosesc de un an si ceva.

 • Mari C. martie 28, 2018 at 2:47 pm

  Ce mult imi plac postarile de genul acesta! Mi se pare foarte fain sa ai la un loc mai multe recomandari de genul. 10x Acum ma bag pe niste pagini, cardule, pazea!

 • Anita martie 28, 2018 at 2:46 pm

  Guinot zici ca e ok? Chiar cautam un brand nou pe zona asta si nu stiu ce sa aleg, ca sa nu arunc aiurea cu banii…

  • DesignTherapy martie 28, 2018 at 2:51 pm

   Mie imi place, zic ca merita incercat.