Ce faci în weekend? Orice ai face, trebuie să ajungi la Love Yard Sale

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Love YArd Sale

Ai fost vreodată la un Yard Sale? Ce îmi place mie la astfel de evenimente nu e doar atmosfera prietenoasă, cozy, ci mai degrabă ideea de sustenabilitate. Știu sigur că și tu ai în dulap haine pe care le-ai iubit și le iubești, dar pur si simplu nu ți se mai potrivesc. Eu îmi dau seama că mi-am schimbat mult stilul după ce am născut (să fiu sinceră, înainte mi se pare că eram cam scorțoasă), așa că multe dintre lucrurile de dinainte (mai ales niște pantofi cu un toc uriaș) nu-și mai găsesc locul. Așa că… Love Yard Sale. 

Prima ediție de toamnă a Love Yard Sale are loc chiar weekendul acesta, pe 8-9 septembrie, la  Copper’s Pub, pe strada Hristo Botev, nr. 25. Într-o curte primitoare, perfectă pentru întâlnirile cu prietenii și cochetatul cu lucruri care au de spus povești, Love Yard Sale va fi gazdă pentru garderobe care încă merită iubite. A se citi: sunt lucruri care nu au semne de uzură, haine aproape noi sau chiar noi, în stare excelentă pentru că Laura Bucur, cea responsabilă de acest eveniment, alege participanții pe sprânceană. 

Vei găsi aici: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, podoabe și mici decorațiuni, Sunt aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o nepotrivire de stil sau de o măsură prea mică sau prea mare. Prețurile nu îți vor da bugetul peste cap.

Prin urmare, te aștept și pe tine la Love Yard Sale, intrarea este gratuită. Sigur te vei îndrăgosti!

PS: Vă las și câteva imagini, ca să vă convingeți. 

Share This Post!

1 Comment

  • 5 lucruri pe care trebuie să le arunci AZI din dulap | DesignTherapy septembrie 16, 2018 at 8:36 am

    […] un YardSale (am scris despre LoveYardSale – care mi-a plăcut tare mult – de curând, aici). Chiar dacă le iubesc în continuare, hainele pe care nu le port nu mă mai reprezintă. Nu mai […]