Tu ce faci când ai „a bad hair day”?

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Nu știu alții cum sunt, dar mie când îmi stă aiurea părul parcă-mi vine să-mi pun o pungă de hârtie în cap. Da, ca în desene animate. Am un păr moale, fin, rar. Toate calitățile. Not. Tocmai de aceea nu-mi pun mari speranțe când ajung la coafor… Dar să vezi ce surpriză într-o zi când ploua și am ajuns din întâmplare la Plaza. 

Long story short: într-o zi de luni ajung în Plaza. Tocmai în Drumul Taberei adică. Aveam o întâlnire care s-a amânat vreo 90 de minute, așa că m-am dus la Starbucks să-mi iau o cafea. Nu aveam laptopul la mine și nici chef de umblat prin magazine, prin urmare am luat decizia să mă duc să-mi tund vârfurile. Unde? La GETT’S, că pe el mi-au căzut ochii. Cum ziceam, am intrat fără mari speranțe. Până la urmă nu voiam decât să mă aranjeze cineva puțin. Nu-mi place să fac experimente. Mai ales că, de obicei, asta-mi strică toaaaată ziua.

O domnișoară drăguță m-a luat repede în primire. La cafă am primit un super-masaj. Parcă nu mai conta că oricum nu o să-mi placă tunsoarea. După vreo 15-20 de minute, merg la tuns. Cum ziceam, deja eram super-relaxată, așa că i-am zis: Fă-ți de cap! Poți să-l tunzi cum vrei, doar să se așeze ușor că dimineața am cam 30 de secunde pentru freză. 

Și domnișoara și-a făcut. M-a tuns cum a crezut de cuviință și apoi mi-a zis că mă coafează simplu, ca să-mi dau seama cum să-l aranjez acasă. Am zis ok, mi s-a părut o alegere foarte eficientă și empatică din partea ei, clar orientată spre nevoile și dorințele mele. Nu de alta, dar ar fi putut să-mi bage un coafat complicat și de două ori mai scump. Între timp a început să-mi explice despre structura firului de păr, despre cum ar trebui să-l îngrijesc, despre produse care îi pot oferi densitate și volum. Zece minute mai târziu a ieșit asta:

Un produs bun la casa omului…

Yep! Mi-a plăcut și nu-mi venea să cred că părul meu poate arăta bine și drept, nu doar ondulat, așa cum mi l-am dorit toată viața și nu l-am avut niciodată. Ce să zic, am fost atât de mulțumită, încât în cele 10 minute rămase până la întâlnirea mea am făcut și puțin shopping, ca să fiu sigură că îmi iese și mie acasă freza asta. Uleiul tratament de la System Professional, șamponul uscat și șamponul pentru volum mi se par pur și simplu spectaculoase.

Ca să fiu sinceră, nu mi-a ieșit niciodată întocmai, deși God knows I’ve tried! Efectiv nu mă pricep, dar noroc că mai am un GETT’S la 10 minute de casă și din când în când îi vizitez ca să-mi asigur o prezență prezentabilă. Îmi place că, deși nu este cea mai ieftină variantă de salon, mereu găsesc oameni amabili, zâmbitori, că se mișcă repede indiferent dacă vorbim de coafat sau de mani-pedi. Și vă zic toate acestea cu sinceritate, nu există o relație comercială între noi.

So… voi ce faceți când aveți o zi în care părul stă oricum numai bine nu?

Share This Post!