#Weekend: Terapie prin design

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Merg la V for Vintage de mulţi ani, cred că de la început. Nu ştiu când s-au făcut 18 ediţii, dar mă bucur că au trecut atât de multe. Acum îi cunosc deja pe mulţi dintre expozanţi şi mă bucur de fiecare dată când descopăr ceva nou. Terapie prin shopping, terapie prin design, deci este de mers. În weekend, la Grand Hotel du Bulevard care merită vizitat doar pentru a-l admira.

Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.  Ediția cu numărul #18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard. 

Ia-ți așadar ochelarii de primăvară și fii pregătit pentru Insta’stories și cele mai cool alegeri:

#contemporary: design românesc contemporan

Conectam și intersectăm designeri din industria creativă. Peste 100 de creatori atent selectați își expun colecțiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion. Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

#collection: vintage autentic

Peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

#happening: shopping alternativ

Două zile dedicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

#futuredesign: perspective noi

La V for VINTAGE un spațiu este dedicat studenţilor Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. In sectiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații #youngdesigners

#specialguest

Laura Hîncu este designerul invitat special la Ediția #18. Colecția prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală.

#premiile V for Vintage #18

Beau Monde și Marie Claire premiază cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație. Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

Share This Post!