N-ai birou? Mindspace e deschis non-stop. Și are și cursuri de yoga

Office Therapy - DesignTherapy

Ideea de a munci la birou nu-mi mai surâde ca pe vremuri. Însă, recunosc, procrastinarea mă omoară de multe ori. Că mai o mașină de spălat, mai un Netflix, mai un deschis de frigider și uite așa, în loc să muncesc eficient, s-a mai dus o zi. Tocmai de aceea, ideea de birou din când în când nu-mi displace, ba chiar cred că este una foarte bună, mai ales în perioadele aglomerate, cu multe deadline-uri și întâlniri. Și așa ajung la cel mai nou spațiu de coworking din București. Mindspace. Care are un beneficiu fantastic. E deschis non-stop. 

Mindspace, cel mai mare furnizor de spații de coworking din Europa, a deschis prima sa locație din țară în noul Central Business District al Capitalei. Situat în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus, lângă stația de metrou Pipera, spațiul de coworking oferă un nou tip de experiență, care depășește cu mult beneficiile oferite de un birou obișnuit.

De la birouri private ce cresc productivitatea și evenimente ce își propun să le ofere membrilor o sursă de inspirație, până la zone de relaxare creative, prânzuri sănătoase și clase de yoga, Mindspace Business District pune la dispoziția celor mai creative minți din București spațiul de care au nevoie pentru a inova. Și da, știți cât de greu este să mănânci sănătos la birou. Iar de ajuns la sală… nici vorbă!

Mindspace

Abonament global, deci poți munci de oriunde

Membrii Mindspace, fie că sunt companii, startup-uri sau antreprenori, pot alege din cele 61 de birouri private disponibile în Mindspace Business District și se pot bucura de toate facilitățile oferite de spațiu: evenimente special concepute pentru a inspira comunitatea locală, precum conferințe TEDx și atelierele LinkedIn, acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de întâlnire și spații comune, bucătării complet echipate, mese săptămânale.  De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Cum arată Mindspace

Amenajarea spațiilor de co-working Mindspace se diferențiază prin elementele vintage și materialele naturale, atent selecționate de echipa de design a companiei pentru a le oferi membrilor senzația că lucrează din propria sufragerie și pentru a-i inspira.

Decorul a fost creat în colaborare cu artiști locali, precum Loreta Issac și Răzvan-Constantin Caratenase, care au fost implicați în amenajarea Mindspace Business District și au creat, alături de echipa Mindspace, un mediu de lucru cald, primitor și creativ pe cele două etaje ale spațiului.

Recunosc, e un pic cam peste mână acest soațiu pentru mine, însă veștile sunt bune: un nou sediu la Victoriei. Amplasat în una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Bucureștiului, Globalworth Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje. Compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

Share This Post!

1 Comment

  • 6 lucruri care-i fac pe angajați să iubească să meargă la birou | DesignTherapy februarie 15, 2020 at 8:35 am

    […] Am mai scris despre Mindspace aici : N-ai birou? Mindspace e deschis non-stop. Și are și cursuri de yoga […]