Sensio Living: un spațiu de co-working neconvențional

Office Therapy - DesignTherapy

Cum ar fi să lucrezi din sufragerie. Că Sensio Living așa a fost gândit. Ca o sufragerie. Iar inspirația a fost de bun augur, pentru că atmosfera în acest spațiu de pe Calea Floreasca este de… acasă. Iar Sensio este o cafenea, un showroom, un loc de întâlnire, un spațiu de conferințe sau un spațiu de co-working neconvențional. Dar cu cafea bună. 

De când cu lucratul pe cont propriu, zilele de muncă sunt mai puțin monotone. Împletesc mersul la sală, cu scrisul unui articol pe blog, a unui comunicat de presă sau cu o întâlnire cu un client. Și uite așa, mă plimb prin tot orașul și încerc să-mi găsesc locuri unde să pot lucra în liniște între două întâlniri.

Iar eu am niște criterii clare (toate sunt importante, așa că nu vă gândiți prea mult la ordine):

  • accesibilitate (locul de parcare e un bonus)
  • atmosferă plăcută, scaune confortabile, internet la o viteză rezonabilă
  • cafea bună și foarte bună
  • intimitate cât de cât (îmi pun căștile când lucrez, dar nu vreau să respir conversația celor din jur)
  • mâncare healthy (de aceea nu voi lucra niciodată de la un Mc)

Întâmplător, după un eveniment în Dorobanți și înainte de o întâlnire în zonă, am ajuns la Sensio Living, în zona Floreasca. Mai mult decât un showroom, noul spațiu Sensio Living reunește și o cafenea-concept store și găzduiește inclusiv birourile Sensio (îi știți? pe scurt, mobilă horeca). Un loc în care îți va face plăcere să te inspiri pentru acasă, să lucrezi, să participi la un workshop sau pur și simplu să te relaxezi. Locul meu preferat este la fereastră, evident (vezi fotografia de deschidere).

Spațiul este gândit ca un living room extrem de primitor, dar care oferă locația ideală și modulabilă, atât pentru un party privat, cât și pentru o întâlnire cu prietenii sau partenerii de business. Este, de asemenea,  o alternativă creativă și primitoare pentru orice meeting, workshop sau evenimente corporate (de dimensiuni reduse totuși), un spațiu ideal de socializare pentru grupuri mici și medii având 60 de locuri/seating sau 90 de persoane pentru evenimente tip cocktail.

Evident, Sensio este și showroom, așa că decorul este inedit:

Unde găsiți acest spațiu minunat?

Pe Calea Floreasca 212 sau aici: https://www.instagram.com/sensioliving/
ori aici: https://www.facebook.com/SensioLiving/

Voi pe unde mai lucrați în București?

Foto: Andrei Tudoran

Share This Post!