Vrei un birou, dar nu doar pentru tine? Cele mai frumoase spații de co-working din București și prețurile lor

Office Therapy - DesignTherapy

Pentru freelanceri sau antreprenori cu business-uri lansate recent, un spațiu de coworking – cu posibilitatea de înregistrare de sediu social/punct de lucru gratuit sau cu opțiunea de a avea o adresă de afaceri profesionistă – poate fi o variantă ideală de sediu în era post-pandemică. În București, dar nu numai, există o mulțime de astfel de spații, perfecte pentru atunci când simți nevoia să părăsești locuința în care lucrezi remote de mai bine de doi ani. Pentru că, trebuie să recunoaștem, deși ne place să lucrăm de acasă, mai simțim și nevoia de a… schimba aerul.

Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață, a realizat o selecție de anunțuri de închiriere a birourilor sau sălilor de meeting din astfel de spații de coworking primitoare, confortabile, cu un design interior inspirațional, care prezintă o alternativă interesantă și convenabilă la „mereu același” spațiu de lucru de acasă, fiind în același timp și o soluție anti-monotonie.

Pe lângă funcția recreativă și experiența estetică inedită, aceste spații de coworking oferă și beneficiul socializării în spațiile comune, cum sunt cele de relaxare sau zona de cafea, cu oameni care lucrează în domenii diferite și care se pot transforma în viitori colaboratori.

Birourile individuale sau sălile de ședință în spațiile de coworking pot fi închiriate pe oră, pe zi sau prin abonament lunar, oferind acces la facilități ca servicii de printare, scanare, dar și apă, cafea, în funcție de oferta aleasă.

Co-working la Commons, București

Pentru cei care lucrează în echipă de patru, un birou privat se poate închiria în cadrul Commons Romană, cu posibilitatea de înregistrare a unui sediu social/punct de lucru gratuit. Cele două etaje ale spațiului de co-working se află într-o clădire emblematică, modern reamenajată, situată pe o stradă liniștită, în apropierea parcului Nicolae Iorga.

Facilitățile includ access 24/7, săli de meeting, servicii de printare, apă, ceai, cafea, acces în comunitate, precum și la evenimentele organizate special pentru membrii acesteia.

Având aceleași facilități, în celelalte două locații ale rețelei se pot închiria și birouri, precum și o sală de meeting pentru 10 persoane – la Commons Băneasa,cu 30 euro sau o sală de meeting pentru 14-16 persoane – la Commons Unirii, cu 35 euro.

Co-working la Spaces, București

Abonamentul Spaces oferă acces la orice locație din cadrul rețelei globale cu mii de spații, facilitând integrarea într-o comunitate profesională dinamică, în cadrul unui centru de afaceri dedicat unor companii de top: Expo Business Park, în apropierea Arcului de Triumf.

Se poate opta pentru un birou privat sau pentru un spațiu de lucru deschis. Printre beneficiile abonamentului se află: o adresă de afaceri profesională, gestionarea corespondenței, spațiu de lucru accesibil nonstop pentru client și un invitat; tehnologie și Wi-Fi securizat, destinate afacerilor; spatiu pentru depozitare în condiții de siguranță; acces la imprimantă, sprijin administrativ; recepție și echipă prietenoasă de asistență; evenimente de socializare; rezervare și gestionare facilă a conturilor, prin intermediul aplicației dedicate.

În București, aceleași facilități se regăsesc în cadrul Spaces Unirii, în Clădirea Unirii View, în Cartierul Evreiesc, unde un birou virtual are prețuri începând de la 600 RON/lună, în timp ce pentru Spaces Campus, situat în apropiere de Universitatea Politehnică, abonamentele încep de la 282 RON/lună.

Co-working la Regus, în Cluj

Acest birou virtual din Cluj oferă o prezență de business unică, o adresă profesională imediată, fără posibilitatea de a o înregistra ca sediu social. Redirecționarea corespondenței poate fi zilnică, săptămânală sau ad-hoc. Se oferă și posibilitatea de a alege un număr de telefon regional sau național, precum și servicii profesionale de preluare a apelurilor telefonice. Accesul la spațiile de birouri sau de co-working se poate face în orice moment, clienții beneficiind de asistență non-stop. În plus, doritorii pot participa și la evenimentele de networking organizate periodic.

Abonamentele de co-working, care încep de la 282 RON, includ o masă de birou nededicată pentru client și un invitat. Se oferă acces în toată rețeaua Regus, care are mii de locații în întreaga lume, iar în România – 16 locații, dintre care 1 în Brașov, 2 în Cluj și 13 în București, printre care Charles de Gaulle Plaza, cu priveliște asupra Parcului Herăstrău sau Green Gate, o clădire de sticlă emblematică având grădini verticale în interior și în exterior.

Tu te-ai întors la birou sau încă lucrezi remote? 

PS: Dacă vrei idei de a amenajare a biroului de acasă, te invit să răsfoiești și aceste idei: Biroul de acasă: tips&tricks pentru a rămâne productiv și eficient

Share This Post!