10 cadouri cu stil pe care le poţi face oricând

Shopping Therapy - DesignTherapy

Se apropie sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, însă nu trebuie să căutăm ocazii „oficiale” pentru a face un cadou cuiva drag (sau ţie). Iar dacă îţi lipseşte inspiraţia, am selectat câteva (10) cadouri pe care le poţi face oricând unei persoane care apreciază frumosul, în esenţă pură. Nu sunt toate obiecte de home deco, însă au un numitor comun: designul cu adevărat special. 

1. Taburet Jazzcafe – Diorama Concept

floor-cushion-decorative-pouf-printed-canvas-diorama-concept-1_2

Design contemporan, un obiect funcţional, uşor de integrat în orice decor. Să nu uităm că şi anul acesta se poartă grafismele. În plus, husa este detaşabilă şi poate fi schimbată cu alta, achiziţionată separat. Cool, nu? Preţ – 575 lei.

2. Pictură Dream Catcher – Marie Nouvelle 

dream-catcher-painting

Acrilic, cu foiţă de aur – un tablou care ar înfrumuseţa şi înveseli orice interior. Pânza are dimensiuni mari – 120×200 cm – astfel încât adaugă un aer dramatic amenjării şi poate deveni cu uşurinţă punctul de atracţie al camerei respective. Preţul – la cerere.

3. Geantă pictată manual – Lyria

Unul dintre obiectele care nu fac parte din categoria home&deco, dar care excelează la capitolul design. Deşi vorbim de producţie de serie, fiecare geantă este pictată manual, astfel încât este unică. Nu m-am putut opri la o singură geantă, aşa că am selectat mai multe, preţurile pornesc de la puţin peste 300 de lei, în funcţie de design şi dimensiuni. De asemenea, poţi solicita un design personalizat.

4. Agendă Big Thinkers – LOOTforever

Big-Thinkers-notebook-4_grande

De fapt sunt două agende – Nietzche şi Freud. Perefecte pentru a-ţi aşterne gândurile sau a-ţi organiza programul. Preţ – 79 lei.

5. Set ceai pictat manual – BohemianFlow 

set ceai-cafea

Pictat manual cu vopsea speciala de portelan, ars la cuptor pentru rezistenta. Din portelan de calitate, fin si usor.
Imaginea decorativa reprezinta cate un ierbar eclectic atat pe ceainic cat si pe cana, cu influente folk si boho chic. Detaliile discrete de aur dau o delicatete fina a designului decorativ. Capacul si toarta sunt decorate in ton cu imaginile de pe ceainic si cana. Ceainicul se poate personaliza cu initiala/ numele celui care o primeste ca si cadou. Preţ – 270 lei.

6. Ceas disc vinil – Creativesc

ceas-disc-vinil

Simpatic, diferit, perfect pentru o amenajare în stil industrial şi nu numai. La Creativesc găseşti şi alte accesorii din aceeaşi gamă dacă vrei să completezi colecţia – coastere, de exemplu, sau opritor de cărţi. Preţ- 69 lei.

7. Lampă de birou – Marie Nouvelle

desklamp-spring

 O veioză în acelaşi stil inconfundabil, care te face să te simţi ca într-o galerie de artă. Preţ – 370 lei.

8. Clepsidră cu nisip colorat – The Home

clepsidra-sticla-cu-nisip-colorat-o12xh30cm-pols-potten-11070

Clepsidra de la Pols Potten este un obiect decorativ special, care se potriveşte perfect în birou sau living. Preţ – 139 lei.

9. Pantofi cu model laser – Botta 

botta shoes

Tot din categoria largă design, din listă de cadouri nu ar trebui să lipsească o pereche de pantofi, mai ales când vorbim de cadouri destinate femeilor. Pantofii Botta sunt din piele, iar ce i-a adus pe această listă este tocul cu un model decupat cu laser care face loc unei culori contrastante. Şi, în plus, se poartă din nou tocul gros. Preţ – 349 lei.

10. Vază ceramică –  Zara 

zara vaza ceramica

Este un obiect decorativ necesar în orice casă, iar atunci când are un design deosebit cu atât mai mult parcă îţi vine să o umpli mereu cu flori. Această vază de la Zara din ceramică, cu dungi, are un look special, sofisticat. Arată mult mai bine în realitate decât în poze. Preţ – 89 lei.

Share This Post!