10 lucruri de la Zara Home (la reducere) în care merită să investeşti

Shopping Therapy - DesignTherapy

Începe sezonul promoţiilor şi al reducerilor, deci se deschide sesiunea de shopping. Şi nu doar shoppingul clasic, de rochii, pantofi sau genţi este important, ci şi cel pentru casă. Cu câteva achiziţii noi poţi schimba complet lookul unei încăperi. Iar satisfacţia va dura mult timp 🙂 Astăzi îţi prezint câteva obiecte de decor de la Zara Home unde sunt reduceri de 30-40%:

1.Taburet iută – 259 lei 

Taburet Zara 259 lei

Este complet îmbrăcat în iută şi arată ca o piesă de şah. Este o piesă de mic mobilier care atrage atenţia, simplă, într-o culoare neutră, astfel încât poate fi uşor integrată în decor. Taburetul îşi poate găsi loc în living sau pe balcon sau poate servi drept noptieră în dormitor. E altceva!

2. Masă din lemn de pin – 259 lei 

Masa pin Zara 259 lei

O măsuţă mică şi versatilă, practică datorită mânerului, care se potriveşte într-un spaţiu vintage sau industrial, minimalist sau modern.

3. Scară pentru prosoape – 99 lei 

Suport prosoape bambus 99 lei Zara

Este o scară din bambus, care va schimba complet aspectul unei băi clasice de apartament. Am ales-o pe cea verde, pentru culoare, însă există şi în varianta neutră. Este perfectă şi pentru spaţiile închiriate, unde nu vrei să baţi în perete „cuie” sau să investeşti în obiecte de mobilier mai voluminoase.

4. Veioză – 229 lei

Este o lampă cu un picior decorativ sculptat, foarte frumos şi de efect. Chiar dacă în spaţiile reduse o veioză este ultimul lucru de care ai nevoie, dacă găseşti loc pentru aceasta, cu siguranţă îţi va bucura privirea de fiecare dată.

Lampa Zara 229 lei

5. Opritor pentru uşă – 79 lei

În aceeaşi idee, un obiect decorativ din lemn fasonat de care nu ai neapărată nevoie, dar care arată foarte bine.

Opritor 79 lei

6. Coş pentru rufe – 79 lei

Este dreptunghiular, îngust, numai bun pentru spaţiile mici, este căptuşit cu pânză. Din experienţă, cam orice casă are nevoie de un coş de rufe şi dacă arată şi bine, este excelent. Acesta îl poţi folosi în baie şi ca suport pentru câteva lumânări care te vor relaxa.

Cos rufe 79 lei

7. Tacâmuri – 15 lei 

Fie că le alegi pe cele cu finisaj negru mat sau pe cele alb-aurii, un set de tacâmuri altfel vor schimba complet settingul unei mese festive. Încearcă-le pe cele care îţi fac mai mult cu ochiul.

Tacamuri 15 lei

8. Farfurii din porţelan – 99 lei 

Acest set de 4 farfurii este tare simpatic. În plus, farfuriile nu sunt identice, acesta fiind un nou trend în aranjamentele de masă. Găseşti la Zara şi farfurii asortate pentru desert. Le poţi combina cu farfurii plate uni, simple, pentru felul principal.

Farfurii 99 lei

9. Lenjerie de pat – 149 lei 

Acesta este un set cu model Paisley, din bumbac, în tonuri neutre. Poţi asorta cu alte feţe de perne, acelaşi model, însă în nuanţe colorate. Găseşti tot la reducere şi cearşafuri de pat reglabile. Nu cred că este nevoie să mai vorbim despre importanţa unui pat bun, cu o saltea şi lenjerie de pat de calitate, astfel încât somnul să fie unul lin şi odihnitor.

Set lenjerie 149 lei

10. Covor din piele – 979 lei 

Este o piesă mai pretenţioasă, diferită, care marchează un trend nou şi destul de nişat. Covoarele din piele se potrivesc interioarelor boeme, dar şi celor sobre deopotrivă. Este foarte important să nu încărcăm spaţiul când avem o astfel de piesă decorativă. Partea bună este că două covoare din piele nu vor arăta niciodată la fel, datorită particularităţilor materialului.

Covor piele 979 lei

Chiar dacă lista s-a terminat,  pe Zara Home mai găsiţi o mulţime de produse care fac cu ochiul, de la sfeşnice şi pahare, la cutii decorative şi o mulţime de accesorii pentru casă.

Sper că v-am inspirat, aşa că vă doresc spor la cumpărături!

 

Share This Post!