2 în 1: cadou de Crăciun și decorațiuni spectaculoase pentru casă

Shopping Therapy - DesignTherapy

aranjamente Craciun

Fabuloase. Spectaculoase. Superbe. Incredibile. Aș mai avea niște cuvinte ascunse în mânecă pentru ce vă voi arăta mai jos, dar imaginile chiar fac cât 1.000 de cuvinte. Despre ce vorbesc? Despre ce a făcut minunatul și talentatul Dhaniel Nora și anul acesta, de Crăciun. După ce, în toată pandemia, a adus bucurie cu tot felul de kituri pentru aranjamente florale, terarii și altele, cu vaze care au generat trenduri și cu voia bună cu care ne inspiră în Social Media, Purple Flowers vine cu ceva tare fain de Crăciun. Fix ca în titlu: 2 în 1, cadou de Crăciun și decorațiuni pentru casă. Sau masă. Să vă arăt!

Fiecare aranjament floral realizat in floraria online Purple Flowers transmite o parte din zambetul inocent al naturii. Și aici ai brazi, coronițe, aranjamente pentru masă și nu numai. Lista e uriașă, nu știu când a avut timp, răbdare și imaginație Dhaniel pentru a crea această colecție impresionantă, din care vă las câteva elemente să vă ademenească: 

Kituri care vă aduc împreună

Dar cu adevărat spectaculoase și tare inspirate mi se pare aceste kituri – pentru coronițe de Crăciun sau aranjamente pentru masa de sărbătoare – pe care le poți face cadou sau le poți achiziționa pentru acasă. E clar că amenajarea casei va fi mult mai importantă anul acesta.

aranjamente Crăciun

De exemplu, mai jos, exemple de kituri cu tot ceea ce ai nevoie pentru a crea un astfel de aranjament:  o coronita frumoasa de brad, decoratiuni, globuri si alte figurine, un pistol de lipit cu batoane de silicon si un videoclip cu instructiuni pas cu pas despre cum se realizeaza o coronita.

E un cadou perfect și atunci când ți-ai dat seama că ai uitat de cadoul de Crăciun și vrei să fie altceva decât o sticlă de vin luat din colț de la Mega (nu că ar fi o problemă cu asta). Pentru că aceste produse sunt livrate in Bucuresti in 2-4 ore prin curierii proprii si poate fi livrat prin curier, in 24-48 de ore, oriunde in Romania. Livrarea este gratuita.

Aranjamente pentru masa de Crăciun

Iar aceste kituri contin tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti decora masa de Craciun. Daca vrei sa iti surprinzi prietenii si familia cu un decor de revista, Purple Flowers iti trimite servete de panza, decoratiuni de servet, lumanari si sfesnice, figurine de decor, crengute de ilex, braduti mici, conuri de brad si chiar si un borcanas cu confetti festiv. Ca la final totul sa arate cam asa:

aranjamente Crăciun
aranjamente Crăciun

Mie îmi plac tare mult și aceste terarii de Crăciun, dar care arată la fel de bine în casă tot anul: 

Mai multe decorațiuni și aranjamente de Crăciun, brazi superbi și kituri care vă vor face ziua mai frumoasă și mai relaxantă, aici, pe site la Purple Flowers

aranjamente Crăciun

PS: Dacă vă gândiți să faceți un cadou, nu uitați să includeți o felicitare/notă. Sunt scrise de mână, de Dhaniel, caligrafic, superb, sigur va avea un super-efect.

PS2: Da, sunt over excited pentru că niciodată nu am fost dezamăgită de livrările de la Purple Flowers. 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să cițiți și: Nu ai brad? Iată 9 idei super-simple de altfel de brazi

Share This Post!

1 Comment

  • 2 în 1: cadou de Crăciun și decorațiuni spectaculoase pentru casă | DesignTherapy - Good Media Romania decembrie 16, 2020 at 11:31 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]