25+ obiecte de mobilier de designer la super-reducere

Shopping Therapy - DesignTherapy

Sunt sigură că și voi uneori vreți ceva – un fotoliu, o veioză, un covor, o canapea, un otoman – ceva special, dar care cumva este peste buget. Așa că devine #wishfulthinking și atât. Dar uneori, dreams come true așa că profit să vă spun despre niște reduceri uriașe pe care le-am găsit – este vorba despre o lichidare de stocuri – și care mai sunt valabile cam o săptămână, așa că… here they are!

Canapele, scaune, fotolii la reducere – până la 60% reducere

Dacă aș avea unde să pun bancheta verde smarald acoperită de catifea de mai jos, a mea ar fi. Nu este singura piesă pe care mi-o doresc așa că… Iată aici câteva piese interesante, plecând de la canapeaua de la Bloomingville – ah, ce bine ar da într-un birou cochet! – și până la scaune-fotoliu.  Găsești toate aceste piese pe Design&After.ro.

Măsuțe de cafea la 70-80% reducere

Măsuţa Viola de la Bloomingville în varianta roz este perfectă pentru a oferi personalitate unui spaţiu. Are două blaturi, dintre care unul este mobil. Este însă doar una dintre multele măsuțe aflate acum la reducere la Design&After.

masute de cafea la reducere

Obiecte de iluminat la peste 60% reducere

Cu siguranță obiectele de iluminat, deși extrem de importante, nu sunt pe primele poziții pe listele de investiții. Tocmai de aceea, ar fi bine să profiți de reduceri. Sunt reale, iar brandurile nordice sunt recunoscute pentru felul în care împletesc conceptul hygge în realizarea corpurilor de iluminat. De exemplu, veioza Celeste de la Hubsch, din sticlă albă, cu bază din alamă ce pare desprinsă din cosmos. Se potriveşte uşor într-un stil de amenajare scandinav, modern sau minimalist şi o poţi scoate în evidenţă prin contrastul cu pereţi coloraţi sau mobilier natur. Aşeaz-o pe marginea ferestrei printre ghivece cu flori sau cărţi sau combină mai multe veioze pentru un colţ luminos.

veioza la reducer

Covoare la peste 50% reducere

Sunt multe la reducere, dar mie mi-au picat cu tronc cele de la Lorena Canals. Este un brand pe care îl iubesc de mult. Mai ales pentru că este vorba de covoare din bumbac, perfecte pentru cei mici deoarece nu provoacă/întrețin alergii șiiiiii se pot spăla la mașină. Fără firme de curățat, fără bătaie de cap! Le bagi în mașina de spălat și gata!

Veselă și decorațiuni la 85% reducere

Acestea sunt bonus. Știu că nu sunt foarte scumpe oricum, iar astfel de obiecte au mereu parte de reducere, însă am zis că merită menționate, mai ales că procentul de discount este de până la 85%. E un deal foarte bun dacă vrei să-ți faci un refresh în bucătărie. Eu am ales Alice, pe albastru. I have a thing 🙂 Și le-am combinat cu niște pahare în același ton. Vă mai arăt pe Instagram.

Și aici niște piese de decor, cu prețuri care pornesc de la 4 lei:

Acestea sunt câteva dintre reducerile uriașe. De ce sunt atât de mari și atât de multe? Pentru că Design&After lichidează stocurile. Se vr muta într-o casă nouă, mai mare, mai drăguță, mai potrivită pentru designul nordic reinterpretat tradițional pe care îl promovează. Și, dacă vreți să-i vizitați, weekendul viitor – 23-24 martie adică – este momentul! Pentru că petrecerea de pe online se continuă în offline cu o lichidare de stocuri cum nu s-a mai văzut. Cu plăcere!

Foto: Design&After

Share This Post!

1 Comment

  • Cameră Montessori cu buget redus: amenajare completă cu 1.500 de lei | DesignTherapy martie 30, 2019 at 4:40 pm

    […] haioasă și eficientă. Oglinda este esențială în educația Montessori, aici am ales una de la Design&After, în formă de ananas, nu se sparge, dar găsiți și mai simple la IKEA, pe același […]