3 lucruri pe care ar trebui le ai în bucătărie

Shopping Therapy - DesignTherapy

bucătărie

Știm bine că bucătăria, pe vremuri, era locul din casă unde se închidea mama sâmbătă dimineață și mai ieșea seara. Cu noroc. Azi, din fericire, lucrurile s-au schimbat. Bucătăria a devenit spațiul central al casei, un loc unde ne începem ziua, dar zâmbind, cu o cafea bună în față. E locul unde ne adunăm cu familia, cu prietenii. Mai ales că multe bucătării sunt acum open space.

O hotă bună

Acum nu mult timp, Franke și-a extins colecția cu hota din gama Smart Deco, o piesă de design remarcabilă, care combină performanțele tehnice cu un preț accesibil. Noua gamă de hote Smart Deco de la Franke are forme și culori care adaugă un element jucăuș, dinamic, de design în orice bucătărie. Gătitul și zonele de locuit pot fi, astfel, mai ușor de îmbinat pentru a forma un singur spațiu de locuit.

Hota Smart Deco este disponibilă în culori delicate, pentru a se integra și potrivi perfect cu alte elemente colorate din bucătărie, precum baterii și chiuvete, cuptoare și plite și pentru a crea un stil de viață proaspăt. Sistemul de ventilație performant permite folosirea hotei la un nivel de zgomot surprinzător de mic.

Hota e disponibilă în șapte culori: nuanțe mai calde de la alb la gri deschis și bleu, sau tonuri neobișnuite, precum ar fi verde pal, roz, galben muștar sau negru. 

Pe lângă caracteristicile sale distinctive de design, hota din gama Smart Deco oferă multiple funcții inovative. Un panou intuitiv face ca hota să fie ușor de utilizat, suprafața sa netedă facilitează curățarea, iar filtrele sale sunt ușor de spălat în mașina de spălat. Aici găsești mai multe hote de la Franke: hote

franke bucătărie
Looking good, Franke!

Presat la rece. Răcoros, de vară

Știm ce spun miturile: fructele îngrașă, iar fresh-urile cu atât mai mult! Dar principiile sănătoase și buna organizare te pot duce acolo unde îți dorești! Așadar, personalizează-ți dieta cu băutura naturală care ți se potrivește! Alegerea noastră pentru un boost de energie: shake-ul nutritiv all green din frunze de spanac, castravete, măr verde și țelină apio. Practic și eficient, Juice N’Clean de la Tefal utilizează tehnologia de presare la rece și păstrează intacte savoarea, culoarea și nutrienții. Înghețată sau coulis? Folosește accesoriul dedicat și ajustează cele două viteze de pe panoul de control cu ecran tactil, în funcție de consistența ingredientelor: moi sau dure. Simplu, nu? Așa am zis și eu…

tefal bucătărie presare la rece
Noi facem înghețată de 3 ori pe săptămână, așa că este foarte util…

Un ceva special de gătit

Am avut ocazia de curând să testez un grătar electric de la Tefal. Mai exact, pe OptiGrill. Și chiar mi s-a părut o investiție. Are o mulțime de funcții interesante care m-au convins că este un must pentru bucătărie. Mai ales când vrei să gătești rapid și sănătos.

Senzorul automat reglează distribuția căldurii și timpul de gătire în funcție de grosime sau numărul de porții pregătite simultan, iar indicatorul luminos îți permite monitorizarea precisă a preparatului: galben, portocaliu sau roșu – îți arată în ce stadiu se află: rare, mediu sau bine făcut.

La fiecare interval, grătarul emite un semnal sonor care te anunță când mâncarea este gata, după preferințe. Grătarul electric are 6 programe presetate, un mod manual cu 4 niveluri de temperatură și unul pentru alimente congelate. Mai multe modele de grătare electrice de la Tefal, aici.

tefal bucătărie opti grill
Pericol: vei mânca mult mai multe sandvișuri…

Dacă ai planuri mari pentru bucătăria ta, îți recomand și acest articol: 3 idei pentru bucătării minimaliste

Share This Post!