3 lucruri pe care este bine să le ai în casă

Shopping Therapy - DesignTherapy

Dincolo de mobilier, de obiecte de decor, de design, de lucrurile pe care ne bucurăm să ne vedem, o casă înseamnă şi acele lucruri funcţionale care ne fac viaţa mai uşoară. Astăzi vă prezint câteva dintre ele, testate pe îndelete, ca să ştiţi că nu fac reclamă. 

În bucătărie

Am descoperit de câţiva ani plăcerea gătitului. Şi când îţi place să găteşti, trebuie să ai la îndemână şi ustensilele potrivite. Cel mai bun raport calitate-preţ l-am găsit la Tefal. Am de la Tefal şi cratiţă, şi tigaie şi tigaie grill. Pe lângă altele. Iar de curând Tefal a lansat o tigaie nouă, numai bună de folosit în dimineţile vesele de weekend. Tigaia pentru clătite Panda. Adică poţi face clătite în formă de urs panda. Nu mai spun că, de când am o tigaie Tefal, nu mi s-a prins niciodată clătita, nu s-a ars, nu a rămas crudă. Am devenit un fel de maestru în ale clătitelor. Aşa că v-o recomand. O găsiţi cam peste tot şi preţul este de aproximativ 60 de lei (chiar şi mai ieftină, la Emag).

Tot de la Tefal folosesc şi electrocasnice. Am de mult timp un blender Tefal care îşi face treaba cu succes, iar de curnd am descoperit la o sesiune de testare (şi m-a convins să-l trec pe lista de achiziţii următoare) presa pentru fructe Tefal Infiny Juice. Dacă sunteţi amatori de cure de detoxifiere, atunci acest storcător este un must have. De ce? Spre deosebire de storcătoarele tradiţionale, acesta presează la rece fructele, astfel încât se obţine de două ori mai mult suc, păstrându-se de două ori mai mulţi nutrienţi.

Mai ştiinţific vorbind, această tehnologie nouă presupune că fructele, legumele și verdețurile sunt tăiate și împinse ușor pe filtru de un ax în spirală, care se rotește încet. Astfel, reacțiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele și vitaminele rămân intacte. În plus, tehnologia silențioasă oferă confortul de a pregăti un suc delicios în orice moment al zilei. Preţul pentru acest storcător minunat porneşte de la 565 de lei, în funcţie de furnizor.

Tefal Infini Juice

Şi ceva pentru suflet

Dacă Tefal îmi face viaţa mai uşoară, Rowenta mă scuteşte de timpul pierdut la coafor. Am o perie rotativă de la Rowenta pe care mi-am făcut-o cadou de 8 martie acum mulţi ani şi care m-a ajutat să afişez o ţinută onorabilă chiar şi în cele mai îngrozioare zile de bad hair day. Mai nou însă am descoperit ceva mai bun. Rowenta So Curls. Perfect pentru cele care au visat la bucle toată viaţa, aşa ca mine. Sau măcar la volum. Se foloseşte foarte simplu: apeşi un buton care acționează sistemul automat „Instant Curling” ce rotește șuvița de păr în jurul elementului cu înveliș de turmalină, încălzit, pentru a crea onduleurile mult dorite. Aparatul are trei setări de temperatură pentru fiecare tip de păr – subțire, normal sau gros – și un cronometru cu semnal sonor care anunță când bucla este gata. Şi cam asta poţi obţine cu Rowenta So Curls:

Preţul porneşte de la 357 lei.

Tu ce consideri indispensabil în casă?

Share This Post!