5 lucruri de neratat în colecția Ypperlig de la Ikea

ypperlig

Începând cu octombrie, în sfârșit, în magazinul IKEA de la noi, găsim mult-așteptata colecție YPPERLIG. De ce este atât de specială? Pentru că aceasta combină funcționalitatea suedeză, atât de bine cunoscută, cu designul danez în spirit hygge. Par doar niște cuvinte înșirate de un PR iscusit? Nici vorbă! Stați să vedeți ce lucruri faine au creat HAY și IKEA!

  1. Set de trei mese – 290 de lei

Ypperlig Ikea

Mi-a plăcut foarte mult acest set nu doar pentru calitatea și finețea lemnului, ci mai ales pentru cât este de versatil acest set. Îl poți folosi ca birou, iar eu celei mai mici mese i-am pus gând rău și anume să i-o cedez lui D. Pentru că masa medie poate deveni noul loc de luat masa, atunci când nu mănâncă cu noi.

2. Pătură – 44,90 lei

Nu are rost să insist aici. Pe frigul acesta ar fi fost ciudat să NU mă opresc la nicio pătură. Dar, dincolo de asta, să știi că pătura aceasta din colecția Ypperlig este tare faină. Mergeți să o atingeți!

3. Canapea extensibilă -2.490 lei

Well, lucrurile sunt destul de simple aici. Este confortabilă și, deși minimalistă ca design, poate fi folosită de un oaspete. Deci versatilă. Griul acesta hygge îmi place tare mult și veți vedea că structura ei o recomandă pentru spațiile mici, dar nu numai.

Ypperlig

Așa arată imaginea de prezentare, dar iată cât de natural se integrează și într-un spațiu cât se poate de convențional.  Ypperlig ikea

4. Etajera – 69,90 lei

Rafturile acestea sunt perfecte pentru camera copilului, unde îi poți pune cărțile preferate astfel încât să le vadă mereu. Sau tablourile făcute la grădiniță. În aceeași idee, arată tare bine și ca suport pentru reviste sau pe hol, suport pentru orice. Ar fi simpatică și în bucătărie, unde îți poți pune cărțile de bucate care te inspiră, dar nu numai. Condimentele preferate? Un suvenir? You name it!

5. Cutie cu capac – 29,90 lei

Ei bine, cutia asta este pur și simplu simpatică. Poate sta și în baie, unde ar ascunde toate mărunțișurile (să recunoaștem, avem o mulțime!), dar și pe hol, unde ai putea pune chei, chiar facturi și ce-ți mai trece prin cap.

Sper că te-am convins să faci un drum până la IKEA să vezi noua colecție Ypperlig. Conține 35 de obiecte, așa că mai sunt multe de văzut. Până ajungi la magazin, le poți vedea și aici.

Share This Post!

3 Comments

  • Alexandra Călinoiu octombrie 11, 2017 at 6:54 am

    Îmi place maxim etajera și chiar cred că aș avea nevoie de una. <3

  • Luca Raluca octombrie 8, 2017 at 3:07 pm

    Este faină noua colecție! Acum aștept și eu un birou alb de la ei.☺️

  • andreea georgiana octombrie 8, 2017 at 2:15 pm

    etajera si setul de mese chiar mi se par misto si cred ca usor de integrat intr-un decor. Canapeaua nu e deloc pe gustul meu. Nu o vad intr-o casa