5 lucruri faine pe care nu ar trebui să le ratezi din noile colecții IKEA

Shopping Therapy - DesignTherapy

Dacă și voi sunteți genul care merg la IKEA după niște pungi cu fermoar și pleacă cu portbagajul plin, atunci acest articol este despre voi. Tocmai pentru că este o semi-slăbiciune pentru mine mersul la IKEA, am evitat puțin magazinul în ultimele două-trei luni. Așa că zilele acestea, când am răsfoit site-ul și am găsit o mulțime de noutăți, am știut că trebuie să le fac o vizită. Vă arăt și vouă câteva dintre lucrurile mai noi și faine pe care le găsiți la IKEA. 

Organizare pe verticală

noutăți IKEA

Organizatoarele noi sunt tare simpatice. Am ales două. Pentru că nu m-am putut opri la unul dintre ele. Sunt stiluri diferite, dar cât se poate de ușor de integrat în diferite stiluri de amenajare. PLUGGLAND (59,99 lei) și SNICKRA (66,99 lei) se numesc, dar în aceeași categorie veți mai găsi multe altele. Perfecte pentru obiecte mici, pentru holuri și organizarea biroului. Dar le puteți integra la fel de bine și pe balcon sau în bucătărie. 

noutăți IKEA

Cel mai eficient ansamblu masă-scaune

Acest set de două mese asortate și două taburete/măsuțe de cafea este ideal pentru a amenaja inteligent un spațiu mic. Este practic pentru servirea mesei, studiu, lucru sau activități creative și ușor de strâns atunci când ai nevoie de spațiu. La fel de bine taburetele poate fi și noptieră. Iar mesele consolă pe un hol îngust. 

Un stil industrial ușor de integrat. Știți deja cât de mult contează pentru mine ca o piesă de mobilier să fie versatilă astfel încât să nu-și piardă utilitatea odată cu dorința noastră de a schimba ceva în locuință. 

noutăți IKEA
Ansamblul FRIDNAS costă 429 lei

Canapea confortabilă

„Îmi plac proiectele solicitante – cum este GLOSTAD, unde obiectivul a fost să creăm o canapea confortabilă și accesibilă folosind o cantitate mică de materiale. Cred că aspectul canapelei este primitor, cu detalii simple, dar plăcute. Are greutate mică și este flexibilă – ca să se poate amplasa în diferite camere și interioare”, este descrierea făcută de Jonas Hultqvist, designerul acestei canapele perfecte pentru un spațiu mic.

Eu o văd și pe un balcon generos. Dar și în completarea unui mobilier din living atunci când spațiul o permite. Și într-un birou. Sau într-o garsonieră unde vrei să delimitezi spațiul de zi de dormitor. Și atunci ai nevoie de o canapea mică. Dar confortabilă. 

noutăți IKEA

Poliță cu încărcător

Pe noua poliță SYMFONISK îți încarci telefonul și ai loc și pentru ochelarii de vedere sau cartea pe care o citești acum. Așadar este perfectă de montat pe perete ca noptieră în dormitor, ca măsuță de cafea în camera de zi sau ca poliță pentru a pune lucrurile în hol.

Designul se potrivește doar cu boxa poliță SYMFONISK, iar polița include și un port USB unde poți alimenta rapid dispozitivul cu ajutorul unui cablu.

noutăți IKEA
Polița costă 200 de lei, iar boxa compatibilă 449 lei, preț IKEA Family

Nou pick up point la Oradea

Și dacă tot vorbim de noutăți de la IKEA, începând din această săptămână, la Oradea s-a deschis un nou pick-up point. De aici se pot ridica atât comenzile făcute telefonic, cât și cele plasate pe site-ul retailerului suedez. Costul de livrare este doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 de kilograme pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 de kilograme pe comandă), cât și pachetele fragile, indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii. Pentru comenzile care depășesc 999 lei, nu se percep costuri de transport. 

Share This Post!