5 lucruri superbe pentru casă care costă sub 200 de lei

Shopping Therapy - DesignTherapy

Nu e ușor să rupi din bugetul familiei pentru a mai face mici schimbări în casă. Însă, așa cum îți schimbi garderoba odată cu anotimpurile, merită să investești și în ceva pentru casă. Așa că am pus un buget maxim de 200 de lei și am căutat lucruri faine care te-ar ajuta să dai un suflu nou casei. Baby steps!

Decorațiune Normann Copenhagen – 123 lei 

Este superbă și o găsiți la Design&After, pe site sau în showroom. Atenție, showroomul dă dependență. Este o piesă ce poate fi pusă cam oriunde, va schimba complet atmosfera. 

decoratiune

Pătură Zara – 149, 90 lei 

Călduroasă, de sezon, cu un print fain, te va înveseli în serile friguroase ce parcă au venit cam repede. 

Pernă Maria Din – 125 lei 

Tot la Design&After o găsești, aături de o mulțime de alte piese de decor semnate de designeri români. De altfel, showroomul își dorește să arate că #hygge poate exista și la noi, nu doar în brandurile nordice. Și, credeți-mă, veți fi surprinși:

Tavă din piele – Zara – 149,90 lei

Vază decorativă, 98-133 lei 

Tot de la Design&After, tot semnată de un designer român. Arată genial, poate fi montată și pe perete, poate fi folosită și ca un suport original pentru creioane. 

Butoni ușă Zara – 49,90 lei 

Vin în pachete de două bucăți, deci poți lua de bani stabiliți pentru buget suficient de mulți butoni pentru a schimba complet aspectul unei piese de mobilier mai vechi. E una dintre cele mai simple și faine metode de a schimba ceva rapid și ieftin în casă. 

Share This Post!