7 lucruri faine din colecțiile de primăvară de la IKEA

Shopping Therapy - DesignTherapy

IKEA

De obicei, primăvara = renovare. Tre-bu-ie să luăm ceva nou pentru casă, să schimbăm ceva. E și de înțeles. E adevărat, trecem printr-o perioadă mai delicată, dar acest stat în casă ne poate ajuta să descoperim starea de echilibru pe care o căutam. Așa că hai să profităm de aceste zile și să ne transformăm locuința într-un spațiu hygge. IKEA face și livrări, așa că nu ne stă nimic în cale, nu?

Pentru răsfăț. Sau răsfățați

Oare e neobișnuit să-ți dorești de ziua ta un fotoliu? Căci eu asta vreau. Pe cel de mai jos. Rabatabil. Confortabil. Roz. Oh, well… I AM a girl, așa este. Pentru cei ce preferați liniile clasice, faimosul fotoliu cu spătar înalt STRANDMON este disponibil acum și în varianta pepit.  

Fotoliu extensibil rabatabil – 1.499 lei
Scaun cu braţe – 799 lei

Mie îmi plac covoarele și mi se par o soluție simplă, rapidă și accesibilă când vrei să schimbi ceva în casă. Fără să faci gaură în buget. Așa că iată o variantă care sigur se integrează ușor și în casa ta. 

Covor albastru, fir scurt – 80 x 150 cm – 199,90 lei

Pentru petrecăreți

Încep cu această presă pentru hamburgeri. E de ceva timp la IKEA, dar eu acum am descoperit-o. Și mi se pare genială. De când căutam așa ceva, mai ales că noi chiar facem hamburgeri acasă!

Presă hamburger – 29,90 lei

Și să nu uităm de colecția dedicată petrecerilor și petrecăreților. FREKVENS este un tip de colaborare actuală care explorează universul sunetului și al muzicii, marcând începutul unei noi călătorii pentru IKEA. Deși într-o zonă încă neexplorată pentru companie, lansarea colecției este, totodată, și un pas natural înainte, întrucât FREKVENS a câștigat deja premiul Red Dot pentru design de produs.

E o colecție limitată, din care am selectat mai jos doar cănile super haioase și taburetul absolut genial, care poate servi și drept masă pentru boardgames de exemplu. 

Ceaşcă, culori asortate – 34,90 lei
Taburet – 549 lei

Pentru copii

Absolut adorabil acest set de lenjerie care arată ca un ursuleț. Perna chiar are urechi! Și, dacă aveți copii, cred că se vor distra cu această nouă achiziție. Mai ales că pate fi pretextul inventării de noi povești! So cute!

Husă pilotă+faţă pernă – 89,90 lei

Alte vești de la IKEA

N-am mai scris de mult timp despre IKEA, dar merită să vă mai spun două lucruri despre ce fac ei, ca și companie: 

 – Pentru a contribui la protejarea mediului și a crea un impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, IKEA a eliminat din gamă produsele din plastic de unică folosință. Cu această ocazie, pe 13 februarie, în magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady, au fost expuse ultimele exemplare din „specia de pai dispărută”, în interiorul unor vitrine expoziționale. În afara paielor, au fost eliminate și articolele din plastic de unică folosință ca sacoșele frigorifice, pungile de gheață și sacii de gunoi – care au făcut parte din gama de produse IKEA România.

– O veste la fel de bună vine din zona HR. IKEA România introduce o nouă formă de stimulent – luna de tranziție pentru părinți. Toți angajații IKEA România care au devenit părinți și au beneficiat de concediul pentru creșterea copilului, vor putea acum să lucreze cu jumătate de normă în prima lună după revenirea la muncă și vor fi plătiți ca și cum ar fi lucrat cu normă întreagă. Noul beneficiu este parte a campaniei dedicate egalității de gen care anul acesta se desfășoară sub sloganul „Egalitatea începe de acasă”.

Fotografii: Adobe Images, IKEA

Share This Post!