#Wishlist de Crăciun şi 10 idei de cadouri stylish sub 150 de lei

Shopping Therapy - DesignTherapy

Probabil că partea preferată a acestei perioade este că primeşti cadouri.  Multe. Unora le place să şi dăruiască şi chiar au talent la a găsi cadoul perfect. Pentru cei care au nevoie de ajutor, dar şi pentru cei care poate nu ştiu ce să-i treacă Moşului pe listă, am făcut un top 10 alegeri potrivite. Şi versatile, aşa că nu-i nimic dacă mai încurci etichetele sub brad.

Ai de făcut cadouri pentru colegi, de Secret Santa, pentru parteneri, pentru prieteni, dar şi pentru familie. Multe cadouri, multe idei, aşa că îţi vin în ajutor cu câteva care te pot inspira. Am ales un prag psihologic de 150 de lei pentru valoarea cadoului, însă vei vedea că unele sunt chiar mult mai ieftine sau te poţi inspira pentru un cadou mai consistent pentru cineva apropiat. Deci, să începem:

 1. Pachet Gourmet – 130 de lei, Design&After 

studio-session-073edit-595x595

Descrierea este de prisos aş spune. Pot doar să adaug că am testat din produsele acestei game şi o recomand cu căldură. Un cadou potrivit pentru cineva cu care ai o relaţie de business mai casual sau pentru un prieten gurmand.

2. Fondue cu ciocolată – 48 de lei, Design&After

nvbv011-595x595

… cu nucă şi lapte de cocos. Un deliciu, perfect pentru un desert festiv. Cadoul potrivit pentru Secret Santa la birou. Chiar dacă nu cunoşti foarte bine destinatarul, cui nu-i place ciocolata?!

3. Puşculiţă din porţelan – 145 de lei, The Home  

pusculita cadouri craciun

Un cadou mai pretenţios, dar potrivit şi pentru un partener, pentru un şef sau un amic care plănuieşte să facă un tur al Europei. Arată foarte bine şi într-un birou, dar şi acasă.

4. Cuier retro – 39 lei, Creativesc

cuier-retro-handmade

Este pictat manual şi arată tare simpatic. Sunt trei modele diferite, pe care le poţi asorta sau le poţi achiziţiona individual. Reprezintă un cadou haios pentru Secret Santa între colegi, dar este un dar simpatic şi pentru un prieten pasionat de design de interior sau de muzică.

5. Oglindă Golden Fairy – 89 de lei, Chicville

oglinda_golden_fairy_17x1-5x44_cm_c013753

Este un moft, un cadou perfect pentru EA, fie că ea este iubita sau o prietenă specială, pasionată de fashion, sofisticată şi rafinată.

6. Cana December – 70 de lei, Design&After 

nordp35_web-421x595

Motivele de Crăciun sunt nelipsite din sacul Moşului.  Aşa şi trebuie, mai ales că este o sărbătoare atât de frumoasă. Două căni cu astfel de motive pot reprezenta un cadou drăguţ pentru un cuplu de prieteni, pentru părinţi sau bunici. Recomand şi obiectele asortate din aceeaşi gamă, cum ar fi şervetele de masă sau borcanele pentru prăjituri.

7. Calendar din lemn – 69 de lei, Combic

cadouri craciun

La final de an este un cadou simpatic şi cu o durabilitate considerabilă. Mai ales acest model. Îmi place că este din lemn şi că are dimensiuni reduse. Bun pentru şef, colegi, parteneri de afaceri.

8. Green Bunny – 125 lei, Design&After 

cadouri craciun

Dacă ai prieteni cu copii, acest cadou îi va cuceri. Mai ales că nu este destinat exclusiv copiilor, ci şi celor cu suflet de copil. Este tare simpatic!

9. O ceaşcă-lumânare vintage – 89 lei, Cupcandle.ro

portelan-villeroy-boch-1-fitil-601a

Este unul dintre cele mai inspirate cadouri din mai multe motive: este porţelan Villeroy&Boch vintage, este ceară de soia, ţine tare mult adică, este inedit, este handmade şi poţi alege parfumul. În plus, când se termină lumânarea, vei avea o ceaşcă specială pentru ceai sau cafea. Perfectă pentru cei apropiaţi.

10. O agendă cu poveste – 159 lei, Lyria.ro 

agendasebille2

Cred că mulţi ani ai mei s-au terminat cu „de la anu’ voi fi mai organizată”. Aşa că o agendă nu strică niciodată. Mai ales când are coperţi din piele naturală, pictate manual. Şi poate fi şi personalizată. Un cadou inspirat fie că este unul de business, fie că este unul personal.

Tu ce ai trecut pe lista de cadouri de anul acesta? 

Share This Post!