Cadouri pentru EL. Cu adevărat pentru el. De Crăciun și nu numai

Shopping Therapy - DesignTherapy

Ziua soțului meu este în decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun. Natural, cadoul de Crăciun nu mai e la fel… cum ar fi dacă s-ar fi născut și el în august, să zicem. Așa că în fiecare an încerc să-l surprind. Și de ziua lui, și de Crăciun. Motiv pentru care fac research serios cam de prin… iunie-iulie. Pentru că da, vreau să se bucure cu adevărat de cadouri. Dacă și voi aveți prin preajmă bărbați pentru care vă doriți același lucru… vă arăt ce am găsit eu. 

Haine. Dar nu doar… haine

Femeile se bucură mereu când primesc haine. Niciodată nu avem suficient de multe. Doar că la bărbați lucrurile stau puuuuțin diferit. Ei NU AU NEVOIE cum avem noi și de a 15-a pereche de jeans care arată 90% la fel cu celelalte 14. Noi da, dar asta e altă discuție. Cel puțin acesta este cazul soțului meu, care are nevoie de haine cred că de maximum 2-3 ori pe an și atunci dintr-o evidență incontestabilă – s-a tocit/rupt/pătat iremediabil ceva. În rest… în rest, eu una mă folosesc de aceste prilejuri pentru a-i luat lucruri care știu că i-ar plăcea/sta bine, însă nu are răbdare să bată magazinele pentru ele.

Pe partea de haine/accesorii, pot să zic că mă bucur de proximitatea față de magazinele Tommy Hilfiger. Colecția TommyLewis mi se pare că se potrivește perfect unui bărbat care are un stil casual sport (fiind și suficient de discretă). Tommy Tailored este reinterpretarea croielilor clasice în materiale actuale (și da, preferata mea, potrivită de altfel stilului soțului meu în orele de program – în afara lor, clar Lewis). Jeanșii cu croială clasică sunt destul de greu de găsit, așa că iar mă bucur de câteva piese care pot fi combinate în diverse situații (primit astfel aprobarea soțului, care, spre deosebire de mine, nu are nevoie de 15 perechi de jeans). Și aici aș adăuga și accesoriile. Singura chestie pe care nu o refuză niciodată soțul meu este… cureaua. 

Ecco și pielea impermeabilă. Plus căldură

În aceeași idee, bărbații au mereu suficiente perechi de încălțăminte, spre deosebire de noi. Ei nu au nevoie de trei nuanțe de maro, se mulțumesc cu una-două, dar neapărat modele diferite. Unde îl cuceresc cu cadourile? La confort și utilitate. Pentru că e genul activ, care merge mult pe jos, mă bucur de două colecții de la ECCO. Thermal Comfort oferă o izolare excepțională împotriva frigului datorită căptușelii din lână naturală. Deși străzile orașului sunt pline de zăpadă și gheață, practic nu ai nicio grijă pentru că tălpile inovatoare îți oferă o izolare de 360 de grade în orice moment! Și nu sunt nici butucănoase, astfel încât le poate purta și când are o întâlnire. 

ECCO este un brand fondat în Danemarca, așa că tehnologia vine la pachet. De curând, au lansat pielea HM100K care folosește tehnici de impermeabilitate pentru a produce încălțăminte potrivită pentru acest sezon. Util deci, da? Să nu avem discuții despre nevoi 🙂 

Și lor le place să fie răsfățați

Știu că tot noi ne răsfățăm cu cosmetice, dar eu am văzut încântare când i-am adus crema LUI de mâini, crema LUI de față, exfoliantul LUI și altele. Da, nu vorbim de gel de duș, de șampon etc. Ci de acele produse care îi sunt dedicate și care îl țin departe de ale noastre. Și Sabon a creat pentru Crăciunul acesta niște pachete cadou cu ambalaje chiar speciale. Cu ambalaj wow, mai bine zis, în nota lor obișnuită. Pe mine m-au cucerit multe și, recunosc, o comandă pentru EL e pretext de o comandă pentru mine. Shhht!

La final vreau să fac totuși o precizare. Nu am 15 perechi de jeans 🙂 Și nici nevoie de ele, susțin shoppingul sustenabil, înțelept, nu pe cel compulsiv. Dar… you get the picture! Merry Christmas, ho, ho, ho!

Share This Post!