Pentru EA. 5 cadouri de designer pentru Valentine’s Day

Shopping Therapy - DesignTherapy

Se apropie o perioadă aglomerată din punct de vedere al cadourilor. Ziua Îndrăgostiţilor, din ce în ce mai populară şi la noi, poate fi un pretext perfect pentru a face sau a-ţi face un dar mai special. De data aceasta îţi propun câteva cadouri speciale, semnate de designeri români talentaţi şi dedicaţi, adevărate nestemate, de care oricine s-ar bucura, indiferent de ocazie.

Geantă Lyria – Adelle Infinito 599 lei

Celebrează dragostea voastră cu o geantă din piele italiană cu un design romantic, perfect pentru această zi. Va fi elegantă şi îşi va aminti mereu de îmbrăţişările voastre graţie acestei picturi speciale, realizată manual. Lyria – povestea ta pictată este un brand special, iar cea din spatele acestuia, are grijă să personalizeze fiecare geantă-poveste astfel încât aceasta să fie unică.

Rochie Marie Nouvelle – Belezza 2.250 lei

O rochie din noua colecţie capsulă, din mătase 100%, cu perle şi un design aparte, care o vor face să se simtă că s-a îmbrăcat într-o operă de artă. Mai multe detalii și alte idei aici.

Make-up Şevalet – preţ la cerere

O masă de toaletă specială, care, dincolo de rolul său estetic este şi funcţională fiind foarte bine compartimentată. Este un cadou aparte, care o va bucura mai mult decât îţi imaginezi. În plus, reprezintă o investiţie pentru designul casei tale, fiind o piesă de accent care se integrează perfect într-o mulţime de stiluri.

Pandantiv cu parfum artizanal Luviane

Luviane este un atelier de parfumerie special, unde aromele sunt create cu grijă, luând în considerare o mulţime de factori. Înclusiv dacă eşti însărcinată sau alăptezi, personalitatea şi multe altele. Ce îmi place însă este faptul că parfumul poate fi dăruit într-un pandativ special, cu un design ce aminteşte de curţile regale. Mai multe detalii găseşti aici.

Colier BonBons – 80 de lei

cadouri valentine's day

Colierele ca niște bomboane au fost create de Monica Rădulescu. Sunt cusute manual, mărgea cu mărgea, așa că nu vei găsi două coliere identice. Poți opta pentru combinații de culori, pentru coliere uni sau poți să mergi pe tonuri neutre. Indiferent de alegere, colierul BonBons va face parte din acele cadouri speciale pe care nu poți să nu le iubești.

Tu ce cadou alegi pentru Ziua Îndrăgostiților?

Share This Post!