Când ai fost ultima dată la prăvălie? Am găsit una cu un design autentic românesc

Shopping Therapy - DesignTherapy

Chiar în buricul târgului, în Piața Unirii, s-a deschis Prăvălia lui Manuc. Da, are legătură cu Hanul, e chiar în continuarea acestuia. Dar aș zice că designul e chiar mai apropiat de stilul românesc tradițional. Poate mă influențează și rafturile pline de dulcețuri, zacuscă și alte bunătăți. Dar să vă arăt mai multe, nu?

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Capitalei produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în această nouă direcție. Băcănia, care se află în continuarea restaurantului cu același nume, emblematic pentru București, este destinată atât clienților Hanului, cât și tuturor celor aflați în căutarea de produse tradiționale românești, preparate după rețete vechi.

Prăvălia lui Manuc

Cum arată Prăvălia lui Manuc

Prăvălia dispune de o suprafață totală de 103 metri pătrați, pe trei nivele – parter, etaj și supantă, iar investiția totală în amenajarea acestuia a fost de aproximativ 80.000 de euro. Prăvălia lui Manuc vizează deopotrivă clienți turiști, dar și persoane care își doresc să cumpere local, produsele disponibile fiind exclusiv produse românești, după rețete tradiționale.

Ce găsești la prăvălie

Prăvălia lui Manuc funcționează ca o băcănie, comercializând gemuri și dulcețuri, mezeluri și brânzeturi, sortimente variate de zacuscă, vinuri și alte produse alcoolice, toate realizate după rețete românești vechi, astfel încât gustul să rămână autentic.

Proporția clienților străini la Restaurant Hanul lu’ Manuc ajunge la peste 50% pe timpul verii, datorită grupurilor organizate, pentru care restaurantul este un punct de atracție, dar și vizitatorilor individuali aflați în căutarea locurilor emblematice ale orașului.

Share This Post!