Case, case, pe alese! Tu cât ai da pe casa ta?

Shopping Therapy - DesignTherapy

Imobiliarium

Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, s-a mutat pentru această ediție în Piața Universității. Mult mai accesibil, târgul oferă (ai timp până duminică seara să-l vizitezi) 20.000 de locuințe. Prețurile… ca la locuințele noi. Mie mi se pare mult prea scumpe, așa că nu aș cumpăra acum, însă un astfel de eveniment îți oferă poate posibilitatea unei negocieri mult mai avantajoase sau cel puțin o evaluare a pieței. Cât mai corectă și eficientă.

„Așa cum ne-am obișnuit vizitatorii la fiecare ediție Imobiliarium, și de această dată ne dorim să prezentăm o imagine corectă a pieței imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selecționați. Suntem de părere că numărul mare de unități locative cumulate la această ediție, alături de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plajă largă de variante, respectiv o experiență de prospectare utilă și plăcută”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Potrivit reprezentanților evenimentului, peste 70 de proiecte noi, din toate zonele Capitalei, vor fi prezentate posibililor cumpărători la Imobiliarium Universitate. În total, proiectele însumează circa 20.000 de unități locative, peste 1 milion de metri pătrați, iar aproximativ 30% dintre acestea sunt finalizate, 30% se află în construcție, iar 40% în plan.

Printre cei mai mari dezvoltatori care își vor prezenta ofertele la expoziția imobiliară din acest weekend se numără Point Development, Neo Timpuri noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc.. Totodată, numeroase agenții imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc., vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezintă în exclusivitate.

Câteva lansări care merită atenția ta

Una dintre cele șase lansări în premieră la Imobiliarium Universitate este Hils Pallady Apartments, un nou ansamblu middle – class aflat în proximitatea stației de metrou Anghel Saligny. Acesta va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu trei camere.

De asemenea, ansamblul City Point Aviației își va prezenta în premieră a doua fază a proiectului, respectiv 406 apartamente ultra moderne, la doar 10 minute de zona Aviației. Complexul se remarcă și datorită unor facilități unice din interiorul complexului, precum piste de alergare și biciclete, spații deschise și aerisite, precum și zone pentru plimbări în aer liber în care nu au acces mașinile.

Ilro Residence Militari este un complex alcătuit din cinci clădiri, fiecare cu câte 7 etaje, respectiv 35 de apartamente pe clădire, prima fiind deja ridicată și în curs de finalizare. Proiectul este construit în zona nouă a planului de extindere al Capitalei cu orientare vestică, zonă caracterizată de construcții moderne.

Un alt exemplu este proiectul imobiliar Delea Veche 29,  amplasat în zona centrală a Capitalei, în proximitatea Universității Hyperion și apropierea stației de metrou Piața Muncii. Clădirea cuprinde opt apartamente cu două și trei camere, opt locuri de parcare și șase boxe.

Share This Post!