Cât de smart e bucătăria ta?

Shopping Therapy - DesignTherapy

bucatarie smart plita

Smart nu înseamnă că-ți face singură cafeaua și cartofii prăjiți, desigur. Dar cu siguranță poate contribui la confortul tău. Eu sunt în plină cătare de electrocasnice mai mari și mai mici, așa că smart e pe lista scurtă a filtrelor de căutare și departajare. Și așa ajung la această plită, care nu doar că mă ajută să gătesc, dar are și… hotă încorporată.

Miele – unul dintre cele mai smart branduri de pe piață de altfel – a extins categoria de produse pentru gătit cu funcție dublă și lansează pe piața din România plita cu hotă incorporată KMDA 7476, care oferă posibilitatea de a găti mai multă mâncare, în vase mai mari, datorită tehnologiei PowerFlex XL.

Față de versiunea anterioară, noul model dispune de o suprafață de gătit mai mare cu 7 centimetri – this is great –, deși cele două echipamente pentru gătit au aceeași dimensiune exterioară. Tabloul de comenzi, compact și intuitiv, este amplasat în centrul hotei.  

Suprafețele extinse de gătit din cele două mari zone de inducție, situate în partea din stânga și din dreapta hotei, denumite PowerFlex XL, sunt formate din câte două inele. Fiecare dintre cele două zone oferă cu 7 centimetri mai mult spațiu de gătit decât modelul anterior, deși dimensiunile externe au rămas identice. Acest lucru asigură spațiu generos, suficient pentru două recipiente mari de gătit, poziționate unul în spatele celuilalt.

Mai mult, pentru un plus de flexibilitate, cele două inele pot opera simultan, oferind o zonă mai mare de gătit. Astfel, dacă este folosit un recipient mare, sistemul automat de recunoaștere a vaselor de gătit activează instant zona de învecinare. De asemenea, dacă trebuie gătită rapid o cantitate mare de mâncare, prin funcția TwinBooster, poate fi amplificată puterea până la 7,3 kW.

Scapi de datul în foc

Sistemul de control ComfortSelect Plus este amplasat în centrul plitei și are o interfață ușor de utilizat, formată dintr-un rând de cifre iluminate și butoane pentru fiecare inel din zona de inducție și unul pentru hotă. Plita este dotată și cu sistemul Stop&Go, care asigură protecția necesară dacă plita rămâne, pentru scurt timp, nesupravegheată.

Acesta reduce din puterea setată inițial, în așa fel încât alimentele să nu se ardă sau să nu dea în foc. În egală măsură, un temporizator este atribuit fiecărui inel, iar astfel poate fi programată durata necesară de gătire. De asemenea, plita KMDA 7476 dispune și de funcție de încălzire a alimentelor și folosește tehnologie smart pentru a menține preparatele la temperatura optimă pentru servire.

Cam asta este pe scurt. Voi ce plită folosiți?

Share This Post!