Ce flori îi iei de Valentine’s Day

Shopping Therapy - DesignTherapy

Poate că nu vrei să-i iei un cadou. Nici măcar unul simbolic. Pentru că nu îţi place Valentine’s Day şi nici nu vrei să sărbătoreşti în vreun fel această sărbătoare importată. Dar te asigur că, dacă îi vei duce nişte flori, vei câştiga multe puncte în sufletul ei. 

Floria are o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor. Anul acesta merg pe o campanie specială, dedicată celor care nu s-au lăsat prinşi în vâltoarea acestei sărbători. #FlowersAndChill este un proiect fotografic care ilustrează relaxarea și frumusețea naturală a femeilor atunci cand sunt liniștite, înconjurate de dragoste și flori. Proiectul este realizat alături de fotograful Andrei Nemirschi şi este un manifest pentru o Zi a Îndrăgostiților petrecută cu persoana iubită în intimitate, departe de clișee și agitația comercială aferentă sărbătorii iubirii.

Florile recomandate de Floria.ro cu această ocazie sunt trandafirul, orhideea, levănțica, floarea pasiunii sau mușețelul care au efecte afrodisiace.

Culorile predominante în buchetele și aranjamentele florale realizate  de designerii Floria.ro cu această ocazie specială sunt roșu intens, fuchsia jucăuș alături de inserții delicate de roz pudra, crem, galben, oranj sau lila.

Trandafirii, preferaţi de îndrăgostiţi

PurpleFlowers are de asemenea o colecţie specială lansată cu această ocazie. Designerii de aici au mers exclusiv pe trandafiri roşii, iar aceştia vin în diverse variante. Preferaţii mei sunt aceştia, dar cu siguranţă există o mulţime de femei care ar fi foarte încântate să primească o cutie ticsită cu trandafiri:

FlorideLux.ro a lansat colecţia Luxury Love, se axează pe simplitate, eleganță, pe principiul Less is more, însă, cu mesaje puternice și culori inedite. Cea mai populară floare în rândul clienților, trandafirul, va fi elementul central al acestei colecții. Prețurile produselor incluse în colecția de Valentine’s Day, Luxury Love, încep de la 149 de lei și ajung până la aproximativ 349 de lei.

Ai de unde alege, aşa că alege să fii romantic!

Share This Post!