Ce mi-am luat cu 435 de lei de la YardSale

Shopping Therapy - DesignTherapy

DesignAfter

Îmi place ideea de YardSale, dar când e vorba despre un YardSale legat de home&deco nu mă pot abține. Păi cum să te abții când e vorba de reduceri imense la brandurile mele preferate de design, cum ar fi IB Laursen, Greengate, House Doctor și alții? Așa că atunci când am auzit că Design&After are o campanie de reduceri, mi-am făcut timp și m-am înființat la showroom. Și să vă arăt ce mi-am luat!

  1. Căni – 20 de lei

Evident, nu aveam cu adevărat nevoie de multe dintre ele, daaaaar, atunci când simt că fac o afacere bună, nu contează că mai am 426.736.534 de căni în casă. Așa că mi-am mărit colecția cu niște căni frumoase din colecția Casablanca de la IB Laursen. Eu le-am luat pe cele negre, dar mai sunt și alte variante de culoare, așă că vă las aici mai multe.

2. Farfurii mici – 20 de lei

Dacă am luat căni, nu puteam să nu iau și farfurii, nu? Mai ales că sunt pătrate și, în plus, le aveam deja pe cele dreptunghiulare. Se cheamă că mi-am întregit colecția. Prin urmare aveam nevoie de ele.

Farfurie Casablanca 20 de lei

3. Boluri mari și mici – 40 și 20 lei

Din seria… seturi.

Bol Casablanca 20 de lei

4. Cuțite faine – 40 lei

Pe astea le-am luat pentru soțul meu, care e șeful în bucătărie. Vă zic doar atât: i-au plăcut atât de mult, încât nici n-a mai văzut restul sacului.

Cutit 40 de lei

5. Foarfecă – 15 lei

E pentru pozele de pe Instagram. Viitoare. Recunosc. Guilty pleasure. Dar uite ce drăguță e!

Foarfeca 15 lei

6. Dozator pentru băuturi – 30 de lei

Are 2 litri. Și am făcut deja compot și limonadă de pus în el pentru că e prea cute să nu fie folosit. Și, really, 30 de lei! Cel de 4 litri e 50 de lei.

Dozator băuturi 30 lei

7. Vase pentru cuptor – 70 de lei

E un set în formă de inimă, 3 vase. Sunt genious. Aici vedeți cum le-am folosit deja. Soooo cute!

Set vase de copt 70 lei

8. Sticle cu pai – 5 lei

Le-am luat pentru smoothie-urile lui Damian, mai ales când suntem pe picior de plecare. Sunt suficient de mici încât să le poată ține în mână și suficient de mari încât să se sature. Chiar am făcut o afacere cu ele.

Sticlă cu pai 5 lei

9. (Alt) Vas pentru copt – 10 lei

Acestea (că am luat mai multe) sunt pentru soufle. Sau pentru brioșe. Noi le vom folosi și pentru mini-frittata de exemplu.

Vas copt 10 lei

10. Poster alfabet – 30 lei

Trebuia să-i iau ceva și copilului, nu? Sincer, oscilam între poster și oul – dinozaur (80 de lei și da, e un dinozaur într-un ou). Dar mai am timp să iau oul. Și oricum mai am câte ceva pe listă…

Poster Alfabet 30 de lei

Cam asta am cumpărat eu de la Design&After YardSale: 2xcăni, 2xfarfurii, 2xboluri, 2x cuțite, 2x sticle mici, 4x vase mici de copt. Și am cheltuit 435 de lei. Produsele sunt disponibile și online (unele dintre ele, pentru că perioada de reduceri este împărțită în 4 săptămâni), dar la showroom le găsiți pe toate-toate. Unde e showroomul? Pe Mihai Eminescu 50-54, e un bloc verde, la 3 minute de Piața Romană. Mai jos aveți parte din obiectele disponibile în showroom. Dacă nu ajungeți, reducerile de săptămâna aceasta sunt disponibile aici: https://goo.gl/Ni2f2S

Share This Post!