Cele mai fashionable electrocasnice

Shopping Therapy - DesignTherapy

smeg

Știu că electrocasnice și fashionable nu prea merg puse alături. De fapt, așa credeam și eu. Până la un punct, electrocanicele mici pot fi cel mult draguțe, bine integrate în design etc. Asta dacă nu ați făcut cunoștință cu Smeg, un brand de electrocasnice mai puțin popular în România, pe nivel de preț mid-high, dar cu niște piese absolut superbe. Vă arăt mai jos, că nu trebuie să mă credeți pe cuvânt.

Culori pastelate, electrocasnice minunate

Smeg a devenit un brand popular după ce a lansat o linie de frigidere care nu seamănă deloc cu cele mai multe. Cred că aduc puțin cu frigiderele Fram, vi le amintiți? Doar că sunt mult mai frumoase. Au mers pe culoare, lăsând alb, negrul și inoxul/griul brandurilor mai cunoscute. Dar cum cei de la SMEG sunt italians to the bone, well… așa arată și electrocasnicele lor. Culorile pastelate, alături de nuanțele aprinse de roșu și galben, au devenit emblematice pentru brand. Și pentru că nu s-au putut opri aici…

smeg rosu electrocasnice
SMEG – colecția retro roșie
Chiar și pe alb, un simplu ceainic arată fashionable datorită designului retro
smeg electrocasnice
Galben solar, o altă vedetă a colecție SMEG retro
smeg electrocasnice
Pastelurile se combină perfect cu formele retro

Colecția Dolce&Gabbana

…au mers mai departe și au lansat o colecție împreună cu Dolce&Gabbana. Ei bine, aici printurile au dus brandul la un alt nivel. Electrocasnice banale au devenit adevărate piese statement în bucătărie. De la un simplu kettle (ceainic electric) sau toaster (prăjitor de pâine), toate aceste mici electrocasnice devin piese care îți iau ochii, care transformă un spațiu poate banal. 

Alte modele Smeg pe care le iubim

De-a lungul timpului, Smeg a mai avut colaborări și colecții de care nu poți să nu te îndrăgostești. Cea cu Disney, care a marcat cei 70 de ani de existențpă ai brandului este una dintre ele. Dincolo de aceasta, frigiderele care sunt imprimate cu steaguri sau motive ale curentelor de design celebre au făcut și fac furori.

smeg electrocasnice
smeg electrocasnice

În România, găsiți produse ale brandului italian de electrocasnice Smeg la eMag, Somproduct, PentruAcasa.ro și nu numai. Mai multe informații despre produsele brandului și specificații tehnice, chiar la ei pe site, aici. 

Dacă ți-a plăcut acest articol, îți recomand să citești și: 3 idei pentru bucătării minimaliste 

Share This Post!