#CoffeeTime. Cafea cu stil: 8 idei

Shopping Therapy - DesignTherapy

Dimineţile sunt de neconceput fără cafea? Pentru că e duminică, avem timp să ne pregătim cafeaua pe îndelete. Să nu o bem din termos sau dintr-o cană desperecheată, pe fugă. Aşa că vă arăt câteva idei de a ne petrece dimineţile în tihnă, cu o cana de cafea cu stil.

Cana de cafea este parte dintr-un ritual. Micul dejun este opţional, dar recomandat, însă acesta este un site care se referă la design, nu la nutriţie, aşa că nu insist pe acest subiect. Totuşi, un mic dejun elaborat, cu o cafea pe măsură, are un rol terapeutic. Energizant. Şi totul porneşte de la cana de cafea. Iată câteva setting-uri care ilustrează mai bine ce vreau să spun:

manmakecoffee-tumblr-com

goodmorning-journal-com

in-the-playroom

instagram

Şi o idee pentru o masă de cafea altfel:

trendymood-com

Shopping time!

Parcă avem altă perspectivă asupra cafelei de dimineaţă, nu-i aşa? Ei, odată ce v-am deschis apetitul pentru o dimineaţă cu cafea proaspătă şi câteva minute de relaxare, am şi câteva sugestii pentru „instrumentarul” potrivit. Am trecut virtual prin magazine şi am găsit idei pentru toate gusturile:

Clasic: Mobexpert, 52 leieclat-ceasca-cafea-mobexpert-52-lei

Vesel: Atelier BohemianFlow,  44 lei, pictată manualbohemianflow-moustache-40-lei

Roşu: Design&After, 88 lei

ceasca-bianca-88-lei-da

Funky: Creativesc, 69 lei, pentru supereroul din tine

cana-cafea-creativesc-69-lei

Boho: Atelier BohemianFlow, 48 lei, pictată manual

cana-cafea-bohemian-flow-48-lei

Clasic, hippie, industrial: Zara Home, 45 lei/22 lei/35 lei

Dacă lângă cafea şi micul dejun adaugăm o privelişte frumoasă, câteva flori (tot este acum sezonul crizantemelor) şi o companie plăcută, putem spune că ziua a început perfect. Nu ingnoraţi efectul terapeutic pe care îl poate avea cafeaua de dimineaţă. Iar un ambient pe măsură poate contribui cu succes la acesta. Give it a try!

Ceaşca ta de cafea cum arată?

Fotografii: 365daysofcoffee.tumblr.com, manmakecoffee.tumblr.com, trendymood.com, Pinterest via Instagram, goodmorning-journal.com, intheplayroom.com, PR.

Share This Post!