Colecția pe care nu credeai că o vei vedea vreodată la IKEA

Shopping Therapy - DesignTherapy

KARISMATISK colectie noua IKEA

Culoare cât cuprinde, forme neregulate, materiale fluide, accente. Ce se întâmplă cu designul nordic, minimalist cu care ne-a obișnuit IKEA? Noua colecție, KARISMATISK, este orice numai nu discretă. Este o explozie de culoare și veselie, o vară continuă. Și ne place! Pentru că astfel piese care se apropie de ideea de artă devin accente accesibile, numai bune de pus în casă, acolo unde privești mai des.

Renumită pentru imprimeurile ingenioase și culorile vibrante, Zandra Rhodes – alături de care a fost creată această colecție – continuă să fie o personalitate revoluționară în lumea modei și a textilelor de peste cinci decenii. Inspirată de Zandra și de perspectiva îndrăzneață și inedită asupra vieții și stilului, echipa IKEA și-a propus să exploreze alături de aceasta puterea culorilor și a imprimeurilor pentru a oferi personalitate și carismă fiecărei case. 

Ikea colectie noua

Piese statement

La fel ca Zandra, colecția este îndrăzneață, neconvențională și menită să iasă în evidență. KARISMATISK scoate din anonimat oricare casă, fiind concepută ca o extensie a personalității fiecăruia, manifestată prin culoare, imprimeuri și obiecte statement.

Noua colecție transferă încrederea și carisma Zandrei în orice locuință și invită consumatorii să se exprime în mod autentic prin obiecte reprezentative. KARISMATISK este despre a-ți decora casa într-un mod creativ care să aducă o notă de optimism spațiului personal prin intermediul unor modele variate de perne, covoare și textile, a vazelor pe care le poți combina în diverse feluri, alături de combinații de culori vibrante.

Materiale reciclate

Pe cât de fabuloasă este colecția KARISMATISK, pe atât este de funcțională. Împreună cu Zandra, IKEA a folosit cele cinci dimensiuni ale designului democratic – formă, funcție, calitate, sustenabilitate la un preț rezonabil – pentru a crea soluții inovatoare și accesibile pentru nevoile zilnice.

Deși Zandra este pasionată de imprimeuri și culori strălucitoare, propunerile sale sunt întotdeauna practice. Cu fiecare ocazie, IKEA încearcă să utilizeze cât mai multe materialele reciclate, punând accent pe ideea că mai puțin poate însemna de multe ori mai mult.

Colecția va fi disponibilă în magazinele IKEA din 21 septembrie. 

Share This Post!