Lucruri noi (și foarte faine) pe care le găsești la IKEA toamna asta

Shopping Therapy - DesignTherapy

În weekend am fost la IKEA. Nu am mai ajuns de mult și abia aștept să se deschidă magazinul de la Pallady. Dar până atunci, recunosc că m-am bucurat ca un copil (sau ca D. – a se vedea mai jos poză) de ce am văzut acolo, și anume 4 (!!!) colecții IKEA noi, mai colorate și mai surprinzătoare decât ce ați văzut până acum. Plus cea pentru animale de companie, pe care nu apucasem să o văd live (probabil pentru că nu avem animale de companie). Și, evident, vă povestesc/arăt și vouă. 

Colecția GRATULERA, a fost prima pe care am văzut-o, chiar la intrarea în magazin. E vorba de ediția aniversară, știți. Cea de acum e preferata mea pentru culorile vibrante, minunate. Sunt produsele special selectate din anii ‘70-‘80, urmate în decembrie de articolele minimaliste reprezentative perioadei ‘90 și 2000.

O nebunie de colecție

LUSTIGT înseamnă jocul de dragul jocului, pentru copii și adulți deopotrivă. Această colecție are câte ceva pentru fiecare: fișe de colorat, un puzzle, o coardă de sărit, un război de țesut, popice cu mingi moi și multe altele. Haideți să uităm de noi distrându-ne și jucându-ne.

 

Pentru cei care adoră să-și creeze propriul stil

Colecția SJÄLVSTÄNDIG în ediție limitată este realizată pentru a te inspira să o folosești așa cum vrei – să încalci unele convenții și să-ți creezi propriile tendințe. Inițial inspirată de mișcările privind activitățile tip DIY(Do It Yourself) și de reamenajare, această colecție introduce câteva funcții interesante pentru IKEA, ca și în cazul covoarelor modulare și al picioarelor care pot fi adăugate pentru mobilă. 

IKEA s-a întrecut pe sine cu colecția de iarnă

Colecția VINTER 2018 este mai pregătită ca niciodată să te echipeze pentru perioada intensă, relaxantă, deschisă socializării, solitară, rece și bogată pe care o numim iarnă. Eu zic că anul acesta, IKEA are cea mai veselă colecție de iarnă so far. Îmi plac și paharele cu iepurași și mulțimea de accesorii aurii, ciucurii pentru fixarea feței de masă sunt geniali, D. a adorat boneta (evident, am luat-o), iar farfuriile și vesela albastră, în gneral, sunt absolut fenomenale (la capitolul acesta am câteva lucruri noi de remarcat, dar într-un articol viitor).

Aici suntem noi cu boneta (no filter, ne iertați):

Și aici vă pun mai multe imagini de prezentare ale noilor colecții:

Nu știu, dar mie îmi place tare mult noua linie a IKEA, veselă și plină de culoare. Desigur, sunt și lucruri care mă depășesc și pe care nu le înțeleg, dar per total, mi se pare o schimbare binevenită. Acum ceva vreme, fostul Head of Design spunea că deocamdată IKEA este un brand puțin accesibil și că își doresc să crească mult cota de piață la nivel global. Cred că una dintre metode este aceasta: diversitatea.

Share This Post!