#Crăciun: 5 cadouri last minute

Shopping Therapy - DesignTherapy

Christmas Craciun cadouri

Da, mai e puţin, atât de puţin! Şi totuşi este vital ca în Ajun să ai ce pune sub brad. Şi nu poţi pune chiar orice, ci lucruri care să arate că te-ai gândit mult în alegerea cadoului, ca nu ai cumpărat ceva la întâmplare, doar ca să scapi de responsabilitate. De aceea, îţi recomand câteva cadouri cu personalitate, cu care sigur nu vei da greş:

1. Design&After – Simpaticii Pixie îmi par un fel de mascote de Crăciun, merg şi de ornament, de pus sub (în) brad şi reprezintă o jucărie simpatică pentru copii. Pătura este fină şi călduroasă, o recomand, mai ales că este sezonul perfect pentru un mic twist în decor. Dincolo de aspectul său practic, are deci şi un rol decorativ. Şi ce ar fi iarna fără puţină chocolate fondue? Acestea sunt alegerile mele de la D&A, însă până pe 23 decembrie aveţi reducere 20% la orice produs cumpărat, aşa că sigur veţi mai găsi chestii interesante. Şi dacă aveţi timp, vă recomand o fugă la showroomul de pe Eminescu, vă veţi simţi ca acasă.

2. Lyria – povestea ta pictată îţi oferă cadoul ideal atunci când vrei să impresionezi. Fie că este vorba de iubită, de soţie, de o parteneră de afaceri sau de o mamă cool, ştii sigur că vei oferi un cadou unicat. Şi nu vei regreta. Am testat de câteva ori efectul Lyria şi nu am dat greş. Merită să vezi şi colecţia limitată de agende pictate.

ob-cadouri

3. La fel, nu poţi da greş cu Pandora. Cu siguranţă ai văzut că magazinele Pandora devin neîncăpătoare în perioada Crăciunului sau la început de martie. Poveştile spunse de talismanele Pandora sunt poveşti personale, cu o semnificaţie aparte. Chiar dacă nu am primit încă darul meu de Crăciun, recunosc că am tras cu ochiul în sacul Moşului şi sunt fericită că voi intra în club. Să vedem ce talismane îmi vor face cu ochiul…

4. Pentru familii cu copii, naşi, prieteni, chiar pentru propria familie, îţi recomand magazinul GreenQueen. Nu este foarte vechi pe piaţă, are preţuri excelente şi o diversitate impresionantă de produse. De la mobilierul pentru pici (la un preţ rezonabil),  la jucării sau produse bio pentru spălat ori luat masa, aici găseşti tot ce-ţi doreşti. Eu m-am îndrăgostit de lunchbag-ul cu roboţi pe care îl voi achiziţiona în curând pentru dragon.

5. Marie Nouvelle are o colecţie uimitoare de eşarfe. Unele din mătase, altele din lână. Le iubesc. Nu poţi da greş pentru că este o piesă clasică, atât de frumos reinterpretată.

Acesta este shortlistul meu. Rapid, la ţintă, numai să te apuci de treabă dis-de-dmineaţă. Altfel s-ar putea să-l ratezi la musaţă pe Moş… cam ca noi astăzi,aşa că ne-am mulţumit cu Moşul din Carrefour. Noroc că adevăratul Crăciun vine acasă, când suntem cu toţii.

Cumpărături inspirate vă doresc!

Share This Post!

2 Comments

  • Dana decembrie 23, 2016 at 1:29 pm

    Minunate recomandari!