Crăciunul cu cele mai multe cadouri: 3 idei pentru sufletul tău

Shopping Therapy - DesignTherapy

cadouri de Crăciun

Toți visăm la un white Christmas, așa ca în filmele de pe Netflix. Cu brad mare, casă curată și multă perfecțiune. Realitatea este că în anul pandemiei, cel mai probabil, Crăciunul va arăta diferit. Așa că, pentru că merităm și pentru că nimic nu mai este ca altădată, anul acesta mi-am propus și vă propun să vă oferiți cadouri când vreți. Să fie Crăciun în toată luna decembrie, dacă tot am avut un an care a trecut ca o clipire. Și, evident, nu vin doar cu vorbele, ci și cu niște sugestii serioase de cadouri.

Ceva pentru răsfăț

După un an atââââât de ciudat, nu există suficiente SPA-uri în lume pentru a ne oferi relaxarea de care avem nevoie. Dar, pentru mine, uneori, cadourile din sfera aceasta sunt the next best thing. Am dezvoltat o pasiune pentru calendare de Advent cu produse de beauty – și Sabon e preferatul meu până acum. E so fun să le descoperi. Și îmi place și ideea de miniaturi, nu am timp să mă plictisesc de un produs, plus că e și sustenabil. Nu rămâne nimic din el!

Și dacă nu-ți place neapărat ideea aceasta de calendar, la Sabon am găsit o gamă bogată de seturi-cadou. Toate sunt ambalate într-o cutie elegantă, învelită în hârtie albastră, fină ca mătasea, iar ca ultim detaliu este adăugată panglica de satin. Nu știu despre voi, dar eu cumpăr aproape tot în ambalaj cadou doar pentru sentimentul acela nice de a-l desface. 

Și dacă tot am ajuns la Sabon, eu încă nu am reușit să decid care e aroma mea preferată dintre Paciuli-Lavandă-Vanilie, Iasomie, Green Rose, Rose Tea și White Tea. Poate reușesc să mă decid și la un cadou de Crăciun…

Something new, something blue

Cred că orice femeie vibrează la gândul unei genți noi. Sau a unei perechi de pantofi. Dar cum anul acesta ne plimbăm mai puțin, investim în lucruri serioase: geeeenți! Îmi place mult noua colecție ECCO EBBA pentru că linia este una elegantă, totuși ușor de adaptat ținutelor casual. Merg perfect pentru zilele la birou, vizitele la prieteni sau chiar pentru evenimentele mai formale.

Designul interior al genților include compartimente și buzunare care asigură că există loc pentru tot ce ai nevoie, dar mai ales, că totul o să rămână la locul său. Și știm cât de greu e, nu?

În plus, pentru că uneori laptop-ul este cu mine peste tot, ce-mi place și mai mult la ele este că unele genți din gama ECCO EBBA includ o husă pentru laptop, fabricată din neopren, pentru a îl menține uscat și protejat.

Pe de altă parte, cum drumețiile au fost our thing anul acesta, nu strică să aruncați un ochi și la această colecție. Cine știe ce ne mai rezervă viitorul?

Ce ar fi Crăciunul fără bijuterii?

Într-un sezon la baza căruia stă ideea de conexiune, Pandora te invită să-ți exprimi iubirea față de prieteni, familie și parteneri cu bijuterii create să reziste la fel de mult ca cele mai importante relații și amintiri ale tale.

Piesele din colecția Pandora Timeless pot fi cadouri de Crăciun care surprind, încântă și creează legături. Exact ca amintirile pe care le faci în timpul vacanțelor, aceste bijuterii sunt create pentru a fi prețuite pentru mulți ani de acum încolo.

Acestea fiind zise, voi ce cadouri de Crăciun vă mai faceți luna aceasta?

Share This Post!

1 Comment

  • Crăciunul cu cele mai multe cadouri: 3 idei pentru sufletul tău | DesignTherapy - Good Media Romania decembrie 12, 2020 at 3:14 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]