Dacă vrei ceva wow pentru baia ta…

Shopping Therapy - DesignTherapy

sensodays

Săptămâna trecut am ajuns într-unul dintre showroomurile SensoDays, care activează pe piața home&deco de 15 ani. Așa am descoperit o mulțime de lucruri interesante, piese cu potențial să devină piese centrale într-o amenajare. Trebuie să recunosc că, deși erau o mulțime de obiecte de design interesante, colecțiile pentru baie mi-au atras atenția. Și veți vedea de ce.

Laufen este unul dintre producătorii vedetă care sunt găzduiți la SensoDays. Doar imaginați-vă o seară cu relaxarea oferită de o baie aromată în minunata cadă Palomba de la Laufen. O cadă stand alone, absolut superbă, adorabilă, desprinsă din reviste. Perfectă. Desigur, nici restul obiectelor sanitare nu sunt de ignorat. 

În afara acestor superbități care mi-au captat aproape toată atenția, de remarcat canapelele handmade ale producătorului italian Gamma Arrendameti. Am pășit pe teritoriul art&deco de îndată ce am avut contact cu fluiditatea canapelelor Kartell și am admirat liniile curbe ale scaunelor Clapp by Patrica Urquiolla. Am descoperit masa perfectă, cu finisaj de marmură care în combinație cu colecția de farfurii Vileroy &Boch și scaunele Philippe Starck Kartell au determinat acel WOW care nu poate fi surprins în mod normal în cuvinte.

Dacă aveți drum la SensoDays, merită deci să vă opriți în această oază urbană. Dacă vreți să știți, sunt o mulțime de vedete care s-au abonat deja la brandurile home&deco de aici. 

Share This Post!