De unde cumpărăm gresie și faianță altfel

Shopping Therapy - DesignTherapy

placi ceramica cesarom

Piatra tip Calacatta, lemnul și cimentul combinat cu inserțiile tip Terrazzo sunt cele mai populare alegeri anul acesta și par să rămână în topul preferințelor și în luniile viitoare. Unde găsești însă cele mai interesante combinații și calitate ridicată la plăcile de gresie sau faianță? Sigur, găsești o mulțime de surse, de la low priced la high priced, cu o varietate generoasă și în magazinele de bricolaj. Și mai există o variantă. 

Recent, în zona Obor din Capitală, CESAROM a deschis un showroom nou, un sample store unde găsești și inspirație și idei. Am fost la deschidere și am găsit o varietate de modele de gresie și faianță, atât de faine că deja mă gândesc că băile noastre ar avea nevoie de un makeover. 

În urma unei investiții de peste 1 milion de lei, noul showroom CESAROM propune clienților un concept unic, MIX&MATCH, ce presupune combinarea plăcilor din colecții diferite, având la dispoziție consultanță personalizată oferită de specialiștii CESAROM. Astfel, clienții au posibilitatea de a-și exprima creativitatea la cel mai înalt nivel și de a alege decoruri perfect aliniate preferințelor.

Prin intermediul aplicației noastre ARdesigner, bazată pe tehnologia realității augmentate, clienții pot face ulterior simularea alegerilor lor din showroom pentru spațiul pe care vor să îl amenajeze.
Petrișor Grindeanu,
Director General Lasselsberger Ceramics România

Plăci ceramice cu protecție antibacteriană

La începutul anului, CESAROM a anunțat lansarea a 150 de noi modele de plăci de gresie și faianță, noi linii de produse care completează gama CESAROM cu soluții de finisaje tehnice și estetice ce inspiră în amenajări pentru preferințe și stiluri diverse. 

La nivel de inovație, CESAROM safe+ este prima gamă de plăci ceramice produsă în România cu protecție antibacteriană, rezultat al cercetării și inovației specialiștilor din cadrul companiei.

Plăcile ceramice din gama CESAROM safe+ conțin nanoparticule de argint care au proprietatea de a elimina activ 99,99% din bacterii și microbi, ceea ce o face potrivită atât pentru construcțiile rezidențiale, dar și nerezidențiale, cu trafic intens.

Tendințe în 2022 – 2023

Piatra tip Calacatta, lemnul și cimentul combinat cu inserțiile tip Terrazzo sunt direcțiile către care se îndreaptă opțiunile românilor anul acesta. Finisajele naturale, texturile organice, tonurile neutre, plăcile ceramice cu suprafețe 3D, mozaicurile și combinațiile originale de texturi se numără printre tendințele care marchează parcursul anului 2022. 

Potrivit companiei, în domeniul amenajărilor interioare, anul acesta se vor evidenția plăcile ceramice de dimensiuni mari. 

Mai jos câteva exemple de plăci ceramice pe care le puteți găsi la CESAROM, iar întregul catalog este disponibil aici.

Vă las aici câteva imagini din showroom, iar dacă ajungi în magazin până pe 30 noiembrie și poți beneficia de 20% discount la toată gama de produse.

Dacă ești în căutare de idei de amenajare pentru baie, poți găsi și aici inspirație: 

Cum poți transforma o debara într-o baie mică și de ce asta este o idee genială

Retro sau glam? Două amenajări pentru o baie spectaculoasă

Share This Post!