De unde (mai) poți cumpăra obiecte de decor speciale, pentru a-ți transforma casa

Shopping Therapy - DesignTherapy

KristinaDam Studio

Știm cu toții că detaliile sunt cele care transformă amenajările. Oricât de frumos ar fi un proiect, fără textile, corpuri de iluminat, ceramică, decorațiuni, acesta nu ar fi cu adevărat special. Așa că, ori de câte ori apare un magazin nou cu astfel de obiecte nu doar că mă bucur, ci îl și studiez în detaliu. Apoi vă povestesc și vouă. E cazul LoveTheDesign – cel mai nou magazin online de decorațiuni și mic mobilier pentru casă.

LovetheDesign.ro este așadar cel mai nou boutique online dedicat produselor premium pentru amenajarea casei. Aici veți găsi o selecție de piese de design interior, de la unele dintre cele mai prestigioase branduri internaționale, dedicate iubitorilor de frumos în toate formele sale.

Portofoliul cuprinde în prezent peste 300 de produse, din categorii precum Mobilă, Corpuri de iluminat, Accesorii, Textile, Baie, Bucătărie, Office sau Kids.

Ce branduri găsești la LoveTheDesign.ro

Momentan, boutique-ul online integrează o selecție de produse de la 7 parteneri, studiouri de design interior renumite din Europa, urmând ca până la finalul anului să se extindă prin colaborări cu peste 20 de furnizori.

Printre brandurile care s-au alăturat proiectului încă de la început se numără SCHNEID STUDIO, KRISTINA DAM STUDIO, AYTM, OYOY LIVING DESIGN, HÜBSCH sau ZONE DENMARK.

corpuri iluminat

De asemenea, LOVEtheDESIGN își propune să lucreze cu designeri și arhitecți pentru proiecte complete de amenajare, prin urmare cred că îi veți putea zări și printre amenajările designerilor voștri preferați.

ceramica

Câteva piese mai deosebite

Personal, am apreciat căutarea unor branduri noi, care nu sunt foarte prezente pe piața din România. Pentru că, dacă Hubsch sau Kristina Dam ori AYTM sunt ușor de găsit și la alte magazine cu specific nordic, corpurile de iluminat ori micul mobilier de la Schneid – brand din Germania – sunt mai rare în oferta magazinelor de profil din România.

corpuri de iluminat schneid

Trebuie să recunoașteți că arată chiar bine și nu v-am arătat totul. Pentru asta vă invit să intrați pe site. Iar dacă vreți să găsiți idei de amenajare, vă recomand și: 5 idei pentru a-ți transforma pasiunile în idei spectaculoase de decor

Share This Post!