Design Addict: 5 lucruri pe care trebuie să le ai

Shopping Therapy - DesignTherapy

Pentru rubrica noastră de shopping astăzi am ales câteva lucruri deosebite. Te avertizez de la început că te vei îndrăgosti iremediabil de ele, aşa cum am făcut-o şi eu. Sunt piese deosebite, obiecte care te vor bucura de fiecare dată când le vei privi şi care îi vor încânta pe toţi cei care îţi vor trece pragul.

1.Setul Albe de la Ubikubi

Albe Ubikubi

Înlocuieşte banalele cutii pentru alimente cu aceste ciuperci cu capac de plută care au darul de a înfrumuseţa orice blat de bucătărie. Au un design perfect, o linie fluidă şi vin însoţite de o tavă croită pe măsura lor. Preţ: 22-33 de euro.

2. Canapeaua Standard de la Edra

Standard

Dacă te aşezi fie şi doar pentru 5 minute pe această canapea minunată, nu vei dori să te mai ridici. Se mulează după forma corpului tău, astfel încât pare că te îmbrăţişează. Fiecare pernă este ajustabilă, atât pentru spate, cap, cât şi pentru braţe. Este moale şi confortabilă şi are o durată de viaţă uriaşă. Îţi mai spun doar atât: 20 de ani s-a lucrat pentru a atinge perfecţiunea, un nou etalon în materie de mobilier. O găseşti la ClassLiving, iar preţul este oferit la cerere.

3. Veioză Hubsch de la The Home

veioza-cupru-cu-picior-hubsch-10254

Din cupru, un material la modă, perfect pentru decoruri de inspiraţie industrială sau amenajări moderne, minimaliste. Preţ: 599 lei.

4. Ceramică pictată de la Marie Nouvelle 

Despre brandul Marie Nouvelle am mai scris. Artista din spatele acestei mărci creează picturi fantastice care apoi sunt transpuse pe obiecte de mobilier şi nu numai de serie. Astfel, simple piese de decor devin adevărate opere de artă. Ceramica Marie Nouvelle se potriveşte perfect într-o bucătărie unde vrei să obţii un ambient special, oferind o pată de culoare sofisticată. Preţ: 65 lei per bucată.

5. Lustra Bird Nests de la Ingo Maurer 

Birdies-Nest_gross

Este suficientă doar o privire pentru a te îndrăgosti de această cascadă luminoasă. Nu poţi spune că este o simplă lustră, ci, mai degrabă, o poezie. O găseşti la ClassLiving.

Share This Post!