#ChristmasTime. Puţin glam aşteptând sărbătorile

Shopping Therapy - DesignTherapy

Mai sunt câteva zile până la vacanţa de Crăciun. Este imposibil să nu te laşi pătruns de spiritul sărbătorilor, să nu te molipsească goana după cadouri şi decoraţiuni. Partea mea preferată este pretextul de a amenaja spaţii cosy, de relaxare, folosind motive de Crăciun, dar şi accente glam. Că nu urmează doar Crăciunul, ci şi cea mai glam sărbătoare din an, Revelionul. 

E ajun de Moş Nicolae, deci ce zi mai bună pentru a ne face casa mai confortabilă? În această idee, am creat un colţ ideal pentru serile în care poate trebuie să lucrezi, dar de ce să nu te simţi bine, relaxat(ă) în acest timp? Aşa că alege un fotoliu confortabil, dar în acelaşi timp suficient de tare încât să te ţină trează. Accesorii nelipsite: cana cu ciocolată caldă, borcanul cu cookies, un pled călduros şi un companion pe măsură, care îţi poate ţine şi loc de pernă. Toate acestea le găseşti la Design&After. Eu aş mai adăuga pe wishlist căştile wireless. Sunt priceless şi au design tare plăcut.

Design de Crăciun

Dacă te gândeşti la un mic dejun relaxant, în aceeaşi notă festivă, îţi propun să nu te laşi păcălit(ă) de numeroasele taskuri pe care le ai adunate pentru ziua în curs. Relaxează-te cu un astfel de setting, într-o paletă cromatică ce aminteşte de cea mai frumoasă perioadă a iernii:

Design de Crăciun

Iar pentru zilele sau după amiezile când ai invitaţi, aşteaptă-i cu un desert delicios şi un table setting glam. Că tot e Crăciunul. Sau Anul Nou.

Design de Crăciun

Sau aşa:

Design de Crăciun

După cum aţi văzut, cam toate decorurile au în comun aranjamente florale. Nu contează dimensiunea şi nici cât de elaborate sunt. Plantele înveselesc, animează un decor şi îi dau un aer festiv, special. De aceea, nu vă faceţi griji, nu veţi abuza niciodată de flori. Eu am apelat de data aceasta la minunaţii designeri florali de la Floria.ro, care au făcut minuni. Şi vi-i recomand.

În aranjarea acestor decoruri am avut parte de sprijinul echipei minunate de la Design&After, unde vă recomand să mergeţi oricum, chiar dacă nu aveţi de gând să vă renovaţi casa. Mai un gem de fructul pasiunii şi cocos, un vin bun, nişte ciocolată, mai o lumânare, mai un pled şi uite aşa pleci cu inima plină de bucurie. Cred că aşa trebuia să se cheme de fapt: Design&Bucurie.

Foto: Cătălin Vatra

 

Share This Post!