Dimineți cu parfum de cafea…

Shopping Therapy - DesignTherapy

De dimineață, printre atâtea știri negative, privirea mi-a alunecat pe niște fotografii. Fotografii care anunțau dimineți liniștite la cafea, căci erau cu niște cești în culori vii, de vară, cu detalii aurite, semnate de unul dintre food photographer-ii mei preferați, Marius Dragne. Așa am aflat despre un proiect al unui showroom de mobilă, accesorii și decorațiuni pentru casă, care a găsit un mod mai altfel de a-și promova produsele. Good for them! 

Despre ce a fost vorba? Cinci visual storytellers by day, superheroes by night au făcut o vizită la cele două showroom-uri SensoDays din București: Știrbei Vodă și Băneasa pentru un shooting like in the movies și pentru a descoperi întreaga gamă de produse. Kartell Battery, oglinda Kartell by Laufen sau setul de cești și farfurii de cafea LSA au fost doar câteva dintre vedetele capturate de aceștia în cele mai glam ipostaze.

Plecând de la hashtag-urile #mysensodays și #happydaysaresensodays, proiectul foto și-a dorit să spun mai departe povestea www.sensodays.ro prin intermediul imaginii și poveștii din spatele fiecărui produs sau accesoriu.

Doria Drăgușin și-a descoperit plăcerea pentru fotografie încă de mică și a reușit în 10 ani să expună atât în România, cât și în afară: ”O pasiune care devine parte din viața ta și rutina ta nu este deloc o întâmplare. E ca o destinație, după un șir de călătorii și experimente care te aduc în punctul să descoperi cine ești și ce vrei cu adevărat. Mi-a fost destul de greu să mai plec după ședinta foto din showroom, mai ales că aliatul meu de încredere din poze a fost atât de cucerit de SensoDays încât și-a dorit să rămână acolo!”.

Ionela Stoica este fotograf culinar și food stylist de peste 4 ani: ”Mi-a plăcut mult tot ce am văzut la SensoDays pe partea de bucătării, farfurii și pahare simple, cu un aspect curat, cu un design minimalist sau cu pattern-uri inspirate din natură, piese cumva ieșite din afara timpului, care își păstrează valoarea și frumusețea. A fost o adevărată plăcere să îți pui imaginația la joacă, să combini culori, texturi transparente și reflexii, astfel încât să sfârșești cu un mix ludic sau clasic.”

Magdalena Gheorghe, full time photography legend, și-a descoperit pasiunea în urmă cu 10 ani.: ”Am fost plăcut surprinsă să descopăr acest spațiu luminos și modern. O locație unde putem găsi obiectele de care e nevoie zilnic în casele noastre și nu numai, cu o multitudine de produse din cele mai variate. SensoDays este un showroom cu zone calde și primitoare, în care aproape că te simți ca acasă.”

Marius Dragne, food blogger, photographer & enthusiast, cu o experiență de peste 7 ani: ”Sunt unele momente când sunt foarte atent și concentrat, iar altele când sunt distras de agitația din exterior. La SensoDays am avut impresia că intru în altă lume, am uitat de termenele limită de la birou și am reușit să creez. Eu, aparatul foto și gama variată de produse am făcut echipă bună, așa sper că se vede și în fotografiile mele. ”

Sorin Stana, fotograf cu experiență de peste 15 ani în presa din România: ”Prin fotografie îți lași tu propria amprentă asupra unui moment la care te poți întoarce oricând îți dorești. Iar asta am simțit la Sensodays, că peste 15 ani pot să mă uit la shooting-ul făcut și să-mi amintesc cât de tare m-am distrat”.

Share This Post!