Două super-branduri lansează o colecție incredibilă: IKEA + LEGO =…

Shopping Therapy - DesignTherapy

Acum doi ani să fie (pandemia mi-a alterat orientarea în timp), la Democratic Design Days, acasă la IKEA, la Almhult, am aflat în premieră despre această colaborare wow: IKEA + LEGO. Pe vremea aceea, D. era destul de mic, însă mă așteptam să devină fan LEGO – eram la vremea Duplo deja. Ei bine, după doi ani, pe 1 octombrie, colecția minunată va fi în magazine. Și, recunosc, abia aștept! Vedeți în imaginile de mai jos de ce. 

Joaca este cea mai intuitivă și cea mai de impact modalitate prin care copiii pot învăța și se pot dezvolta. Cu toate acestea, uneori copiii și adulții pot avea păreri diferite când vine vorba de momentele de joacă de acasă. Sunt situații în care adulții simt nevoia de structură și organizare, însă copiii pot vedea altfel lucrurile, ca pe un mediu stimulativ și creativ în care își doresc, în mod natural, să se joace, să facă o pauză și să o ia de la capăt.

Când aranjăm și reorganizăm spațiul copiilor în timp ce ei se joacă, nu îi întrerupem numai din jocul lor, dar și din exprimarea și dezvoltarea creativității.

Prin urmare, IKEA & LEGO au creat o soluție de depozitare care să reprezinte o experiență distractivă. Cutiile BYGGLEK sunt prevăzute cu șanțurile LEGO în partea de sus și în față, astfel încât copiii să le poată integra în propriile construcții LEGO. Își pot depozita creațiile în interiorul cutiei și le pot expune cu mândrie deasupra capacului.

Colecția BYGGLEK va fi disponibilă în magazinele IKEA de la 1 octombrie, iar mai jos aveți un preview al acesteia:

Share This Post!