Ghidul cadourilor de Crăciun pentru iubitorii de design: 50-100 de lei

Shopping Therapy - DesignTherapy

Că tot se apropie Crăciunul, iar lista de cadouri tot crește și crește și nu se mai oprește, iată câteva idei care te-ar putea scoate din încurcătură. De menționat că sunt lucruri care s-ar potrivi celor care iubesc starea hygge, care caută confortul în tot ceea ce fac. Aș zice că sunt cadouri ce se fac mai degrabă între prieteni apropiați, dar nu numai. Cu siguranță însă genul de cadouri care produc bucurie.

Am început cu cadouri pentru casă, dar nu e neapărat. Nu ne limităm la acestea, mai ales de Crăciun. Numitorul comun este starea de bine, de relaxare pe care ți-o poate oferi oricare dintre cadourile de mai jos. Nu contează că vorbim de ceramică, decorațiuni, bijuterii sau cărți. Toate sunt lucruri care oferă mai mult decât funcționalitate, veți vedea. Iar bugetul… decent, nu?

Cadouri pentru casă

Evident, puteți găsi un infinit de chestii plictisitoare și de aceea mulți se feresc să facă astfel de cadouri. Dacă ai un prieten iubitor de design va aprecia însă cu siguranță o piesă specială. Fie că vorbim de ceramică lucrată manual, cum este cea de la Poemi.ro, fie că vorbim de obiecte de serie, dar cu design nordic, cum sunt cele de la The Home, cu siguranță un astfel de cadou va fi apreciat. 

Poemi.ro este o descoperire nouă, cu piese adorabile, superbe, de care m-am îndrăgostit la prima vedere.
La The Home sigur ați ajuns cel puțin o dată (măcar online). Recunosc, am depășit bugetul, dar pentru că puful este senzațional și de la Lorena Canals pe care o ador

Bijuterii felurite, dar spectaculoase

Designul de bijuterii m-a fascinat mereu, deși nu am  fost mare purtătoare. Am însă o colecție mare, tocmai pentru că mi se par spectaculoase. Cu siguranță ai prietene care apreciază bijuteriile și, din fericire, sunt o mulțime de creatori de frumosc, care pot satisface toate gusturile. Mai jos am făcut o mică selecție, în funcție de buget, însă vă invit să le explorați site-urile cu încredere. 

Bijuterii din ceramică, speciale, aurite, perfecte pentru orice stil. Eu am o colecție deja. Gruni.ro vine din vestul țării așa că aveți răbdare puțin.
Teratai.ro aduce bijuterii speciale, cu poveste, din locuri exotice și pentru cele care iubesc călătoriile. Merită să explorați puțin site-ul.

Cărți pe alese

Sper să nu mă las niciodată de citit. Cărți. Pe care să le așez în bibliotecă și să mă întorc la ele din când în când, în funcție de starea mea. Fie că vrei o soluție practică, de organizare, fie că vrei să te inspiri pentru un stil de viață mai echilibrat, selecția de mai jos e de mare ajutor. La Libris.ro găsești însă doar vreo 2-300.000 de titluri, așa că ai de unde alege…

La Libris.ro găsiți o mulțime de cărți faine, dar pe mine m-au atras cele despre casă, despre design, despre echilibru și stare de bine.

Revin cu cadouri pentru treapta următoare de buget, promit. Suficient de repede încât să aveți timp să faceți achiziția și să nu stați cu emoții că nu ajunge Moșul la timp. 

Share This Post!