Goana după cadouri: idei care te scot din încurcătură, fără să-ți facă gaură în buget

Shopping Therapy - DesignTherapy

Mai sunt câteva zile până la Crăciun. Și dacă nu vrei să stai cu grija curierului, dar nici să alergi prin magazine și să pierzi vremea la cozi, mai bine îți iei un agent secret. Glumesc și nu prea. E vorba despre The Gift Agent, un business mic creat pe ideea de serviciu boutique, care are o soluție și pentru prieteni, mai apropiați sau mai degrabă amici, dar și pentru colegii de serviciu, pentru partenerii de business și pentru rudele la care trebuie (mda, trebuie) să mergi în vizită. Partea faină este că aceste daruri sunt construite pe ideea bugetului, deci găsești de toate, pentru toți. Partea și mai bună: cadourile sunt asamblate de The Gift Agent cu grijă, așa că pare că ai făcut chiar tu treaba asta (we all love a personal touch). Partea cea mai bună: sunt livrate super rapid. 

Eu am făcut cunoștință cu The Gift Agent anul trecut, când efectiv nu am avut timp să alerg după cadouri pentru vizitele ce urma să le facem. Nu neapărat la rude, cât la prieteni cu care am rămas restanți la vizite. Și cum nu-i frumos să te duci cu mâna goală, dar ai un copil care să-ți interzică (o, da, INTERZICĂ) să intri în magazine… well, am găsit soluția perfectă. Mai ales că a venit și mi le-a adus acasă, în două zile de când am dat comanda. Am lucrat apoi împreună și pe zona B2B pentru că mi-a plăcut cum au fost gândite cadourile, astfel încât să se potrivească oricui. Sau celor mai mulți. De exemplu cui nu i-ar plăcea un kit propriu pentru ciocoladă caldă sau pentru vin fiert?  Până una-alta, hai să vă arăt cam ce vă poate aduce The Gift Agent, cu prețurile aferente, desigur!

Cadouri hygge pentru seri liniștite

Pentru iubitorii de ceai – 80 de lei. Mi se pare adorabilă însă planta.
Răsfăț la cutie, preț: 90 lei.
140 de lei – un cadou răsfăț, care te face să te simți la SPA

Pentru cei cărora le plac lucrurile fine

Cadou gourmet, unul dintre preferatele mele, pentru că poate ajunge direct pe masa de Crăciun: 180 de lei
Pentru obsedații de căni și de cozonac, like myself – 200 de lei
Hygge în toată splendoarea sa: ciocolată și vin, papuci de casă, relaxare la cutie. Sau coș, în acest caz. 250 de lei

După cum vă spuneam, The Gift Agent livrează personal aceste cadouri. Și oricât de mare ar fi traficul, știi că ajung la tine, în siguranță (câte cadouri făcute praf de către curieri a trebuit să le comand din nou…). Vă recomand așadar cu drag și vă arăt cadoul meu. Că mereu comenzile astea îmi fac poftă de cadouri fie și făcute mie:

cadou Crăciun

Mai găsiți o mulțime de variante pentru cadourile de Crăciun (și nu numai -căci agentul desfășoară misiuni tot anul), pe pagina de Facebook, aici. Sau o prezentare corporate aici: https://www.thegiftagent.ro/

Share This Post!